Χρυσάφι στα πόδια των Τούρκων ηθοποιών

Μάθε πόσα παίρνουν και πώς αντιδρούν οι Έλληνες συνάδελφοί τους

Χρυσάφι στα πόδια των Τούρκων ηθοποιών

Μπορεί οι πρωταγωνίστριες των τουρκικών σίριαλ να κλαίνε σε κάθε επεισόδιο με μαύρο δάκρυ, όμως στην πραγματικότητα, το χαμόγελό τους φτάνει μέχρι τα αυτιά, αφού για χάρη τους οι Τούρκοι παραγωγοί τα σκάνε χοντρά.

Πάρτε για παράδειγμα τη Σεχραζάτ, που αμειβόταν με 25.000 δολάρια το επεισόδιο για το «Χίλιες και μία νύχτες, ενώ η χτυπημένη από τη μοίρα… Φατμαγκιούλ αμείβεται με 85.000 δολάρια το επεισόδιο παρακαλώ και θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της Τουρκίας.

Να μην πούμε για την Asi που έπαιρνε 40.000 δολάρια το επεισόδιο και ανέβασε κατά πολύ το κασέ της πρωταγωνιστώντας σε διαφημιστικό σποτ.

Αυτά βλέπουν και οι Έλληνες ηθοποιοί και γίνονται… Τούρκοι από τα νεύρα τους.

«Η χώρα μας είναι μια μικρή χωρούλα. Έχει έναν μικρόκοσμο δικό της η Ελλάδα και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Τούρκους με τίποτα. Και δυστυχώς επειδή είμαστε και σε εποχή ΔΝΤ, οι Τούρκοι ξέφυγαν ακόμα περισσότερο . Ή έμμεσα ή άμεσα, το εκμεταλλεύονται σε τέτοιο βαθμό που προάγουν τον πολιτισμό τους μέσα από τα σίριαλ που κάνουν», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Παναγιώτης Πετράκης πάλι είναι πιο ψύχραιμος.

«Η δουλειά δεν έχει πατρίδα, η δουλειά δεν έχει εθνικισμό. Πας εκεί που μπορείς να προσφέρεις την τέχνη σου. Κι εγώ θα πήγαινα όπου υπήρχε δουλειά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top