ΔΕΙΤΕ τον Η. Μαμαλάκη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του με τη σύζυγό του

Τα καρφιά για την ΕΡΤ και το ναυάγιο στη συνεργασία τους

ΔΕΙΤΕ τον Η. Μαμαλάκη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του με τη σύζυγό του

​Πρώτη δημοσίευση: 14/03/13 ,00:16

Στην απονομή των Χρυσών Σκούφων πετύχαμε τον Ηλία Μαμαλάκη σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του με τη σύζυγό του Ντορίτα Πετραντζά.

Εκεί ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε βραβείο, μίλησε με φίλους και συναδέλφους, θυμήθηκε την τριήμερη συνεργασία του με την κρατική τηλεόραση και αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε.

«Έγινε λάθος συνεννόηση. Άλλα είπαν άλλα κατάλαβα κι αλλιώς ανταποκρίθηκα κι αλλιώς με θέλανε. Όλο αυτό έφερε μια αναστάτωση στην ψυχολογία μου. Εάν ένας εργαζόμενος δεν έχει καλή ψυχολογία δεν μπορεί να προχωρήσει», είπε και τα καρφιά του δεν περιορίστηκαν μόνο σ’ αυτό.

«Ίσως φταίω κι εγώ που δεν συνεννοήθηκα σωστά, κάτι μου είπαν κάτι κατάλαβα. Καμιά φορά γλώσσα λανθάνουσα και λέει αλήθεια αλλά λέει και κανένα ψέμα καμιά φορά», τόνισε με νόημα.

Εκεί και ο Έκτορας Μποτρίνι που τιμήθηκε με το Χρυσό Σκούφο για το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, τους ανθρώπους στην κουζίνα που εί��αι οι άνθρωποι που για 500 ευρώ δουλεύουν όλη μέρα», είπε.

Γενναιόδωρος στα λόγια ο Έκτορας Μποτρίνι γιατί στην τσέπη οι δαγκάνες από τα καβούρια ακούγονται μέχρι εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top