Βγήκε... λάδι ο Σουλεϊμάν: κέρδισε την δίκη!

Δεν τελειώνουν οι «περιπέτειες» με την Χουρέμ και τις φιλενάδες της

Βγήκε... λάδι ο Σουλεϊμάν: κέρδισε την δίκη!

Της φυλακής τα σίδερα ΔΕΝ είναι για τον σουλτάνο: «λάδι» έβγαλαν τα δικαστήρια τον «Σουλεϊμάν Τον Μεγαλοπρεπή», εναντίον του οποίου είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη δύο Τούρκοι πολίτες, ζητώντας να σταματήσει η προβολή της σειράς!

Σύμφωνα με την μήνυση που είχε κατατεθεί, το τούρκικο σήριαλ σπιλώνει τον Οθωμανό σουλτάνο και παρουσιάζει γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Μάλιστα, οι καταγγέλλοντες ζητούσαν να σταματήσει η προβολή της σειράς, ενώ συμπαραστάτη τους είχαν ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε ταχθεί δημόσια εναντίον της.

Δεν ξέρουμε αν η Εισαγελία την Κωνσταντινούπολης παρακολουθεί ή όχι τον «Σουλεϊμάν Τον Μεγαλοπρεπή», πάντως, αποφάνθηκε ότι το σενάριο εμπνέεται από γεγονότα εκείνης της εποχής, αλλά είναι μυθοπλασία.

Επίσης, το δικαστήριο έκρινε πως είναι αναρμόδιο να αποφανθεί για το αν προσβάλλεται ή όχι η τουρκική ιστορία, επισημαίνοντας πως για τους νεκρούς (βλέπε τον σουλτάνο) δικαίωμα προσφυγής έχουν μόνο οι συγγενείς έως β’ βαθμό.

Χαράς Ευαγγέλια για τον Χαλίτ Εργκέντς, την Χουρέμ και την παρέα τους, αλλά και για τους περίπου 150 εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς σε 21 χώρες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top