Αρναούτογλου: «O Περρής φτάνει τα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα!»

ΔΕΙΤΕ την απάντηση του Γρηγόρη, στην κριτική που δέχθηκε

Αρναούτογλου: «O Περρής φτάνει τα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα!»

Την απάντηση του στον Βαγγέλη Περρή έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιας και ο πρώτος, είχε δηλώσει για τον Γρηγόρη, πως:

«Ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο που έβλεπες τον Γρηγόρη, παλικαράκι στα 25 του χρόνια, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά. Είχε μια φρεσκάδα. Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα –που πλέον δεν έχεις-, δημιουργεί την ίδια εντύπωση, που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60αρηδες, που ήταν εραστές στα 30 και χρησιμοποιούν τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα. Μου δίνει την εντύπωση ότι κυνηγά τον εαυτό του».

Αυτό φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Αρναούτογλου, που δήλωσε στην κάμερα του Star:

«Μακάρι να συνεχίσω να τα κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Βαγγέλης ο Περρής, από τότε που ανέλαβα την εκπομπή που έφυγε από το ραδιόφωνο και πήγα εγώ, μου δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη. Και προσπαθώ να καταλάβω γιατί με αγαπά τόσο πολύ. Ανακαλύπτω ότι μάλλον έχει να κάνει με την εκπομπή στο ραδιόφωνο και συνεχίζει αυτές τις δόσεις αγάπης. Καλά κάνει. Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ πόσο χρονών είναι ο Περρής. Πρέπει να φτάνει στα 60… και συνεχίζει και κάνει τα ίδια πράγματα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top