Ν. Γερμανού: « Η Κ. Σπυροπούλου είναι μαγκάκι»

«Τον Οκτώβριο το κλίμα ήταν παγωμένο, αλλά τώρα είμαστε καλά»

Ν. Γερμανού: « Η Κ. Σπυροπούλου είναι μαγκάκι»

Σιγά μην έδινε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού και δεν αναφερόταν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συνεργάτιδά της.

«Η Κωνσταντίνα δεν ήρθε ποτέ στην εκπομπή με σκοπό να… “φάει” κάποιον, ούτε με τον αέρα ότι ήρθε και θα μας κάνει… κάτι. Στα μάτια τα δικά μου είναι ένα κορίτσι με πολύ γερό στομάχι. Έχω θαυμάσει τον τσαμπουκά της πάρα πολύ. Είναι ένα κορίτσι με πολύ τσαμπουκά και πολλή γενναιότητα. Εγώ στη θέση της αν στα 24 μου, ξεκινώντας την τηλεόραση, είχα δεχθεί τόσο πόλεμο, όσο δέχθηκε η Κωνσταντίνα θα τα είχα παρατήσει. Εκείνη είναι μαγκάκι», είπε η Ναταλία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Παραδέχθηκε πάντως ότι όλος αυτός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε την είχε επηρεάσει αρνητικά και της είχε χαλάσει τη διάθεση.

«Μου είχε χαλάσει η διάθεση από όλο αυτό το θόρυβο και το παραδέχομαι. Έλεγα ότι δεν γίνεται κάθε μέρα να διαβάζουμε και κάτι διαφορετικό που γίνεται στην εκπομπή. Δεν σκέφτηκα ότι η Κωνσταντίνα θα μου φάει την εκπομπή γιατί στο κάτω, κάτω δεν είναι δική μου η εκπομπή. Η εκπομπή ανήκει στον ALPHA. Το κανάλι θα βάλει όποιον παρουσιαστή θέλει, όπου θέλει και όποτε κρίνει εκείνο», είπε.

Πάντως η Ναταλία το παραδέχθηκε ότι μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από την εκπομπή υπήρξε μια παγωμάρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Κωνσταντίνα.

«Τον Οκτώβριο που έφυγε η Ευαγγελία και μείναμε μόνες μας, υπήρχε μια αμηχανία δε θα πω ψέματα. Υπήρχε ένα κλίμα, λίγο παγωμένο. Δεν χτίζονται οι σχέσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι ομάδες θέλουν χρόνο για να δέσουν και πιστεύω ότι τώρα είμαστε μια χαρά», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top