Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό mou

Η μοναξιά που έζησε φέτος και η προστασία που της έλειψε

Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό mou

Χείμαρρος ήταν σήμερα η Ναταλία Γερμανού στο Πρωινό mou. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά περίεργη για την ίδια και με δυσκολία κράτησε τα δάκρυά της όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε τι θα έκανε αν είχε ένα μαγικό ραβδί και έπρεπε να πραγματοποιήσει τρεις ευχές της.

«Θα έφερνα τον μπαμπά μου πίσω στη ζωή. Μόνο αυτό. Δεν θέλω τίποτα άλλο», είπε βουρκωμένη η Ναταλία, αποκαλύπτοντας ότι φέτος της έλειψε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

«Ο πατέρας μου έφυγε το ’99, όμως φέτος ειδικά ένιωσα την απουσία του πιο αισθητή από άλλες φορές. Είναι κάποιες φορές, χρονιές, στιγμές, μέρες, περίοδοι, πες το όπως θες, που κάποιους ανθρώπους που έχουν φύγει τους έχεις περισσότερη ανάγκη. Φέτος έτυχε να έχει αυτή η χρονιά περισσότερη μοναξιά. Μου έλειψε η αγκαλιά του και η προστασία του πάρα πολύ φέτος», είπε.

Όσο για το αν ο Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος για εκείνη; Η Ναταλία μόνο να το ελπίζει μπορεί, καθώς δε θα πάρει απάντηση ποτέ σ’ αυτό το ερώτημα.

«Πιθανόν να ήταν περήφανος για μένα, το ελπίζω. Μπορεί να ήθελε να έχω κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά ελπίζω να καμάρωνε για τις επιλογές μου, για τη στάση μου, για το χαρακτήρα μου. Ίσως ναι…», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top