Παραλίγο «ξεμάλλιασμα» στο «Πρωινό mou». Πρώτα πήγαν να πάρουν φωτιά, και μετά «σφάχτηκαν»!

Σταμάτη σε Λιάγκα: «Γιώργο ηρέμησε τη Φαίη τα βράδια. Έχει πολλά νεύρα!»

Παραλίγο «ξεμάλλιασμα» στο «Πρωινό mou». Πρώτα πήγαν να πάρουν φωτιά, και μετά «σφάχτηκαν»!

Μόνο που δεν «ξεμαλλιάστηκαν» Σκορδά-Σταμάτη στο «Πρωινό mou».

Παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είχαν μια πολύ έντονη διαφωνία, με αφορμή την παρέμβαση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, την ώρα που έδιναν συνέντευξη Μουτσινάς-Μακρυπούλια on camera.

Η ηθοποιός, διέκοψε τη συνέντευξη και τους απομάκρυνε, κάτι το οποίο θεωρήθηκε αγένεια, τόσο από τη Σάσα Σταμάτη, όσο και από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Έλα όμως, που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν συμφώνησαν μ΄αυτό, με την παρουσιάστρια να αρχίζει να διαφωνεί έντονα και να διαπληκτίζεται on air με τη Σταμάτη για το θέμα:

«Στα σχόλια σου, δεν μπορείς να είσαι τόσο απόλυτη! Είσαι απόλυτη και κακιά! Άνευ λόγου! Αυτό που λες για μένα, είναι εκτός θέματος!» είπε η Σκορδά στη Σταμάτη, με τη Σάσα να της λέει, πως εξαιτίας της αγενούς παρέμβασης της Κωνσταντινίδη, οι δημοσιογράφοι χάνουν θέματα.

Τι ανταπάντησε η Σκορδά;

«Τι σημαίνει χάσαμε ένα θέμα; Αυτό που λες με προσβάλλει! Για μένα αυτό που είδαμε ήταν αρκετό! Αν εσύ θες άλλα θέματα…! Μα κάνεις από το τίποτα θέμα!» είπε σε έξαλλη κατάσταση, έχοντας αλλάξει δέκα χρώματα!

Αλλά το «καλύτερο» ήρθε στο τέλος, με τη Σταμάτη ν΄απευθύνεται στο Λιάγκα, και να του λέει:

«Γιώργο σε παρακαλώ. Έχει πολλά νεύρα. Ηρέμησε τη το βρ��δυ!»

Και όλα αυτά έγιναν, ενώ παράλληλα κάπου στο studio είχε αρπάξει κάτι φωτιά, το οποίο «μύρισε» ο Λιάγκας και το επεσήμανε on air, λέγοντας πως θα «καούμε σαν ποντίκια» εδώ μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top