Γίνε παρουσιαστής - παρουσιάστρια σε 3 μόνο μέρες

Masterclass από την New Media Studies και τον Σταμάτη Μαλέλη

Πρότυπο Σεμινάριο Τηλεοπτικής Παρουσίασης στα στούντιο του Star, στις 19,20, και 21 Απριλίου

Ελάτε στις εγκαταστάσεις του πιο σύγχρονα εξοπλισμένου τηλεοπτικού καναλιού, καθίστε στη θέση του παρουσιαστή, γίνετε αρχισυντάκτης και σκηνοθέτης στο κοντρόλ. Και το πιο σημαντικό: Εκφωνήστε το δικό σας Δελτίο στο στούντιο Ειδήσεων του Star και καταγράψτε την εμπειρία σας σε DVD!

Τριήμερο Σεμινάριο Τηλεοπτικής Παρουσίασης Ειδήσεων και Εκπομπών οργανώνει την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star σας αποκαλύπτει τα μυστικά της τηλεοπτικής παρουσίασης και σας καθοδηγεί στην δημιουργία του δικού σας Δελτίου Ειδήσεων και της δικής σας Εκπομπής.

Μαζί του, ένα επιτελείο διακεκριμένων δημοσιογράφων του Star, όπως η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Θέμης Μάλλης, σας ξεναγούν στον κόσμο της Τηλεόρασης και στους χώρους που παράγονται τα ζωντανά προγράμματα του Καναλιού της Κηφισιάς. Όμως δε μένουν στα λόγια, οργανώνουν για σας πρακτική άσκηση και σας παραδίδουν τη σκυτάλη της παρουσίασης και της αρχισυνταξίας. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Τηλεόρασης, σκηνοθέτες, παραγωγοί, μακιγιέζ και στυλίστριες σας καθοδηγούν να ζήσετε την εμπειρία της τηλεοπτικής παρουσίασης σε πραγματικές συνθήκες, με πρωταγωνιστές εσάς τους ίδιους!

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε νέους Δημοσιογράφους, φοιτητές Δημοσιογραφίας, επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να παρουσιάζουν τη δουλειά τους στην Τηλεόραση και σε όσους θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα: 211 189 2650 και 211 189 2652 από 9.00 έως 21.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top