Χωρίς τον Λ. Λαζάρου ο τελικός του Master Chef

Δυσαρεστημένος ο κριτής από τις οικονομικές εκκρεμότητες

Χωρίς τον Λ. Λαζάρου ο τελικός του Master Chef

Όλο και πυκνώνουν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον Λευτέρη Λαζάρου να τα βροντάει και να φεύγει από το Master Chef 2 πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του τελικού.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η παραγωγή έχει σαν συνέπεια ο γνωστός chef να είναι αρκετά δυσαρεστημένος με αποτέλεσμα να έχει αποφασίσει να μην είναι στο τελευταίο επεισόδιο του reality μαγειρικής.

Στις τελευταίες του ��ηλώσεις ο Λευτέρης Λαζάρου δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και γι’ αυτό αποχωρεί από το reality.

«Δεν ήταν ξεκάθαρο, το πώς ξεκινάμε αυτή την παραγωγή, ποιος την αναλαμβάνει και ποιος με πληρώνει. Γιατί για να ασχοληθώ με κάτι πρέπει κάποιος να μου εγγυηθεί ποιος θα με πληρώσει. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα. Οπότε με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν αποφάσισα να αποσυρθώ», δήλωσε σε συνέντευξή του ο κριτής.

Όλα τα επεισόδια έχουν γυριστεί, πλην του τελικού. Η παραγωγή κάνει προσπάθεια τα γυρίσματα να γίνουν ακόμα και τον Μάιο ή τον Ιούνιο, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Λευτέρης Λαζάρου φαίνεται δύσπιστος, παρά το γεγονός ότι υπήρχε στα σκαριά εκπομπή την οποία θα παρουσίαζε.

Ο γνωστός chef αποφάσισε ότι θα βρίσκεται πλέον στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά στην κρατική τηλεόραση και το Master Chef είναι από ότι δείχνουν τα πράγματα παρελθόν για εκείνον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top