Ουγγαρέζος-Σταμάτη VS Σκορδά για το αν η Μενεγάκη έπρεπε να στηρίξει την Καλλιμούκου!

ΔΕΙΤΕ τι είπαν Σάσα-Δημήτρης, και τι ανταπάντησε η Φαίη

Ουγγαρέζος-Σταμάτη VS Σκορδά για το αν η Μενεγάκη έπρεπε να στηρίξει την Καλλιμούκου!

Διαφωνία για το αν θα έπρεπε η Ελένη Μενεγάκη να στηρίξει την Αντωνία Καλλιμούκου στο ξέσπασμα της, είχαν Ουγγαρέζος και Σταμάτη, με τη Φαίη Σκορδά.

Σάσα και Δημήτρης, υποστήριξαν πως η Ελένη, θα έπρεπε να πει μια κουβέντα on air, για το «βιασμό» που υπέστη η νεαρή πανελίστρια:

«Όταν κάποιος είναι σε τέτοια ψυχολογική φόρτιση, θέλει βοήθεια! έπρεπε να τη στηρίξει!» είπε η Σταμάτη, με τον Ουγγαρέζο να προσθέτει πως «αν συνέβαινε αυτό με μένα, θα με αφήνατε έτσι εσύ και ο Γιώργος;»

Τι ανταπάντησε η Σκορδά;

«Εγώ πιστεύω ότι το χειρίστηκε πάρα πολύ σωστά, αλλά επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ λεπτό, δεν μπορείς να κάνεις ερωτήσεις!»

Ενώ πρόσθεσε, πως αυτό που την ενοχλεί περισσότερο, είναι ότι «ένα κορίτσι υφίσταται όλη αυτή την ψυχολογική βία, ενώ την ίδια ώρα, παιδεραστές δεν φωτογραφίζονται ποτέ, επειδή απαγορεύεται! Είναι ντροπή για μια νέα κοπέλα να λέγονται τέτοια πράγματα!»

Γεγονός είναι πάντως, ότι πολλοί απόρησαν με τη στάση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ναι μεν άφησε την Καλλιμούκου να μιλήσει για το θέμα, αλλά δεν πήρε καθόλου θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top