Όλοι οι «Master chef» με δική τους εκπομπή στην tv;

Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο;

Όλοι οι «Master chef» με δική τους εκπομπή στην tv;

Η χρόνια του Master chef είναι από ότι φαίνεται το 2013, αφού όλοι οι κριτές θα έχουν δική τους εκπομπή στην tv! Ή μάλλον σχεδόν όλοι.

Η εκπομπή του Λουκάκου προγραμματίζεται χωρίς ανάσα με επώνυμους συμμετέχοντες, ενώ ο Λευτέρης Λαζάρου βρίσκεται με το ένα πόδι στο Mega και με το άλλο στην ΕΡΤ…Τι γίνεται όμως με τον Δημήτρη Σκαρμούτσo;

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως θα ξεκινούσε δική του εκπομπή στο Mega. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις του σεφ με το κανάλι παραμένουν άψογες και ο ίδιος είναι έτοιμος οποτεδήποτε του ζητηθεί να σχεδιάσει και να παραδώσει την εκπομπή.

Αυτό που δεν θέλει καθόλου στην προκειμένη περίπτωση είναι να «καεί» αναλαμβάνοντας ένα τόσο φιλόδοξο πρόγραμμα με εξωτερικά γυρίσματα και πολλούς χορηγούς που θα θέλουν την καλύτερη δυνατή προβολή τους, γι’ αυτό προτιμά να περάσουν κάποιοι μήνες, να περάσει ο ντόρος του «Master Chef» και να προχωρήσει στην εκπομπή από Οκτώβριο και μετά.

Ο ίδιος, πάντως, στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους τον ρωτούν, εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα χαλαρός ως προς το ενδεχόμενο της εκπομπής.

Δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις. «Όταν είναι να γίνει η εκπομπή, θα γίνει» είναι το μότο του μάγειρα όπως λένε οι κοντινοί του άνθρωποι, που προβάλλει πάντα και πρώτα απ' όλα, ότι «η κύρια δουλειά του είναι σεφ και όλα τα άλλα έπονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top