ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Νίκησε τον μεταστατικό καρκίνο, και παντρεύεται τον αγαπημένο της!

Ράγισαν καρδιές με τη συγκλονιστική ιστορία-ΔΕΙΤΕ την ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ on air

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Νίκησε τον μεταστατικό καρκίνο, και παντρεύεται τον αγαπημένο της!

Πρώτη ανάρτηση: 08/03/2013, 00:23

Ιστορία βγαλμένη από μυθιστόρημα είναι αυτή του Νίκου και της Ευαγγελίας.

Ο Κωνσταντίνος γνώρισε την Ευαγγελία στο TAXI, πριν από έξι χρόνια. Εκείνος ήταν οδηγός, κι εκείνη πελάτισσα. Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Στα έξι χρόνια κοινής συμβίωσης, οι δυο τους έζησαν ευτυχισμένες στιγμές και δράματα. Το μεγαλύτερο; Όταν πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ευαγγελία, προσβλήθηκε από μεταστατικό καρκίνο, με τους γιατρούς να της δίνουν μόλις ΔΥΟ μήνες ζωής. Τα κατάφερε όμως, και διέψευσε όλα τα προγνωστικά. Μέσω του «Πάμε Πακέτο», ο σύντροφος της, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου ώστε όπως είπε, να είναι δίπλα της για πάντα.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν εύκολα όλο αυτό το διάστημα. Διαβάστε πως τα διηγήθηκε ο Κωνσταντίνος:

«Πριν από 1,5 χρόνο έγινε η διάγνωση της βαριάς ασθένειας. Από τον καρκίνο, έχω επίσης χάσει τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Η ζωή, παίζει άσχημα παιχνίδια. Η Ευαγγελία, γνωρίζοντας τα αυτά, θέλησε να απομακρυνθεί από τη ζωή μου για να μην με φορτώσει με το βάρος μιας επιπλέον απώλειας. Πήγε στο Λονδίνο, χάθηκε κάθε επαφή και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες της. Της έστειλα ένα link για να μπορεί ν΄ακούει και τον αγαπημένο μας ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Γκαραβέλα, τον άνθρωπο, και γιατρό της ψυχής μας, και μέσω της εκπομπής του, στέλναμε ανώνυμα μηνύματα ο ένας στον άλλον».

Στη συνέχεια, τα ίδια επανέλαβε και η Ευαγγελία, η οποία έστειλε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα προς όλους μας, δίνοντας ελπίδα, δύναμη και κουράγιο σε όσους έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο:

«Δεν είναι το τι ανατρέπεις αλλά τι θέλεις πραγματικά! Με βάστηξε η αγάπη μου για τον αγαπημένο μου, και μια δύναμη ψυχής που πρέπει να έχουμε όλοι. Με τη λέξη καρκίνο, οι άλλοι βλέπουν τον άλλον με λύπηση, μόνο και μόνο επειδή τον έχει. Δεν είμαστε για λύπηση. Δεν είναι επάρατη νόσος, και αν δεν το πιστέψουμε εμείς που το έχουμε, κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Με το που έμαθα τη διάγνωση, έχασα τον ίδιο μου τον εαυτό. Γύρισα σπίτι από το Φάληρο μέχρι το σπίτι μου με τα πόδια. Περπάταγα μιάμιση ώρα. Ας με συγχωρέσει ο αγαπημένος μου που του έβγαλα όλη την κακή και αρνητική μου πλευρά. Ήθελα να τον προστατέψω. Απομονώθηκα στο δωμάτιο, με συντροφιά έναν άνθρωπο που δεν τον είχα δει ποτέ δεν ήξερα καν το πρόσωπο του, το Νίκο Γκαραβέλα. Ακούγοντας τον, πήρα το θάρρος να πω στον αγαπημένο μου, πως θα το παλέψω. Και το έκανα. Πλέον για μένα ο καρκίνος είναι μόνο το ζώδιο!» είπε η Ευαγγελία, που ευχαρίστησε δημόσια τον Κωνσταντίνο, λέγοντας:

«Θα ήθελα να δώσω το μπράβο στον Κωνσταντίνο και όχι σε μένα. Είναι η ζωή μου ο Κωνσταντίνος, και η επόμενη ανάσα μου. Δεν μ΄αρέσει η λέξη ελπίζω. ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ναι, θα είμαι εντάξει το Μάϊο που θα ξανακάνω check up».

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν ο Νίκος έκανε on air την πρόταση γάμου στην Ευαγγελία, με τους δυο τους να ξεσπάνε σε λυγμούς.

Όσο για το ποιος θα είναι ο κουμπάρος; Ο Νίκος Γκαραβέλας!

ΣΤΟ VIDEO, AKOΥΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top