Πρωτοποριακό: Αστέρες του Hollywood εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στο ίντερνετ

Kevin Spacey και David Fincher κάνουν τη μεγάλη ανατροπή

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η σειρά «House of Cards» που προβάλλεται στο διαδίκτυο!!!Ναι πολύ καλά διαβάζετε. Η παραγωγή της σειράς αποφάσισε να κάνει κάτι ανατρεπτικό. Να γυρίσει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν χωρίς να υπάρξει κάποιος πιλότος (δοκιμαστικό πρώτο επεισόδιο) και να την κοινοποιήσει στο ίντερνετ!

Η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα της σειράς στο ιντερνετικό video club «Netflix» και όχι σε τηλεοπτικό δίκτυο. Τα κλικαρίσματα «χτύπησαν» κόκκινο και οι επισκέπτες περιμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο.

Το καστ αποτελείται από δυνατά ονόματα, αστέρες του Hollywood. Kevin Spacey, Robin Wright, Kate Mara και πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία «Η απίστευτη ιστορία του Benjamin Button» και «Facebook: The social network» David Fincher. Αυτές είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες του.

Αυτή η κίνηση αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής για το διαδίκτυο, καθώς μεγάλα ονόματα δέχτηκαν να παίξουν σε μια… ιντερνετική σειρά και όχι σε κάποιο μεγάλο κανάλι. Όπως καταλαβαίνετε αυτό μπορεί να μη συμβεί και ποτέ στη χώρα μας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top