Πήρε τα βουνά η Ε. Μενεγάκη παρέα με τον καλό της

Αγκαλίτσες και φιλάκια στα σοκάκια της Αράχωβας

Πήρε τα βουνά η Ε. Μενεγάκη παρέα με τον καλό της

Full in love είναι η Ελένη Μενεγάκη και δεν το κρύβει καθόλου. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο άλλαξε εντελώς η ζωή και η… κοσμοθεωρία της, αφού πλέον αναζητά την ευτυχία στα απλά πράγματα.

menegaki1.jpgmenegaki2.jpg

Το ζευγάρι λατρεύει τις εξορμήσεις σε πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς και πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, όλο και μια εκδρομούλα κάνουν για να ξεφεύγουν από την Αθήνα.

Έτσι εκτός από τα Άχλα που είναι ο επίγειος παράδεισός τους και περνούν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, Ελένη και Ματέο πηγαίνουν αρκετά συχνά και στον Παρνασσό.

menegaki3.jpgmenegaki4.jpg

Τις προάλλες ο φωτογραφικός φακός τους… «τσάκωσε» να απολαμβάνουν ρομαντικούς περιπάτους στα γραφικά σοκάκια της Αράχωβας. Οι δυο τους αγκαλιασμένοι έκαναν μια βόλτα στο βουνό και αμέσως μετά επισκέφτηκαν ένα από τα πολλά γραφικά ταβερνάκια, δοκιμάζοντας όλες τις σπεσιαλιτέ.

menegaki5.jpgmenegaki6.jpg

Οι δυο τους ήταν άκρως διαχυτικοί, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ο ένας αφιέρωνε στον άλλο, το τραγούδι του Χριστάκη, «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί», ξεσπώντας σε γέλια.

menegaki7.jpgmenegaki8.jpg

Μάλιστα η Ελένη έφυγε, αφού έπρεπε να επιστρέψει για την εκπομπή της, αλλά ο Ματέο παρέμεινε στην Αράχωβα, μαζί με τις δυο κόρες της παρουσιάστριας που είχαν διακοπές από το σχολείο και έμειναν στο γραφικό χωριό μαζί με τον σύντροφο της μητέρας τους, κάνοντας σκι.

menegaki9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top