SUPER HOT φωτογράφηση για την Μαίρη Συνατσάκη

Έβαλε σορτσάκι, έβγαλε κοιλιά και πόδια και... πόζαρε!

SUPER HOT φωτογράφηση για την Μαίρη Συνατσάκη

Σε μια διαφορετική φωτογράφηση είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αποφάσισε να μας δείξει πόσο fit είναι. Για το λόγο αυτό φόρεσε κορμάκια, καυτά σορτσάκια, πήρε μπάλες αγκαλιά και άρχισε το τρέξιμο.

Η ίδια έχει δοκιμάσει κάθε είδους γυμναστικής και η τελευταία της αγάπη είναι το… pole dancing (τυχερός ο Μύρωνας).

mairi1.jpg

Η Μαίρη στη συνέντευξή της παραδέχεται ότι δεν το έχει και πολύ με την κουζίνα, αφήνοντας το θέμα πάνω στον καλό της.

Όσο για τις κρίσεις πανικού και το λόγο που αποκάλυψε ότι τις έχει αντιμετωπίσει είπε:

mairi3.jpg

«Μίλησα γιατί δε μου αρέσει να θεωρούνται αυτά τα θέματα ταμπού. Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι μου έχει συμβεί, γιατί κάποιος που περνάει το ίδιο μπορεί να νομίζει ότι συμβαίνει μόνο σ' εκείνον. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι' αυτό ή να φοβάσαι να το επικοινωνήσεις. Και επιπλέον ήθελα να πω ότι, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, τελικά μπορείς να τις νικήσεις και να τις ξεπεράσεις», τόνισε.

Επειδή μάλιστα το έχει ψάξει το θέμα, έχει καταλήξει ότι τις κρίσεις αυτές τις έπαθε γιατί είναι τύπος που θέλει να τα ελέγχει όλα.

mairi4.jpg

«Νομίζω πως στη δική μου περίπτωση οφείλονται στην επιθυμία μου να ελέγχω τα πάντα γύρω μου και ταυτόχρονα να μην επικοινωνώ τα βαθύτερα συναισθήματά μου. Ήταν ένας κακός συνδυασμός που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε ψυχοσωματικό ξέσπασμα», είπε.

Η Μαίρη μίλησε και για την οικογένειά της, τονίζοντας ότι επειδή είναι πολύ δεμένη με τους γονείς και την αδελφή της, θέλει κι εκείνη να κάνει τη δική της οικογένεια.

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια και πιστεύω πως όταν συμβεί, θα είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου. Νομίζω πως εντελώς “τυχαία” δε θα ήταν σωστό να συμβεί, γιατί δεν μπορείς να ρίχνεις κάτι τόσο σημαντικό στην “τύχη”. Από την άλλη, αυτά τα θέματα δεν μπορείς και να τα προγραμματίσεις. Οπότε; Δεν έχω ιδέα πότε θα συμβεί», είπε.

mairi2.jpg

Πάντως το γάμο ακόμα δεν τον σκέφτεται:

«Δεν τον σκέφτομαι και δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που τον ονειρευόντουσαν μεγαλώνοντας. Όμως, όταν είναι να συμβεί, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ χαλαρό, μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάω (όχι με καλέσματα-υποχρεώσεις) και άπειρο χορό για ώρες», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top