Το «τέρας κι εγώ» παρουσίασε ο Σταμάτης Μαλέλης στη Θεσσαλονίκη

Θέμα του βιβλίου του η κατάθλιψη, μάστιγα της σύγχρονης εποχής

Το «τέρας κι εγώ» παρουσίασε ο Σταμάτης Μαλέλης στη Θεσσαλονίκη

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη, «Το τέρας κι εγώ», ακολούθησε παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε πως «η κατάθλιψη είναι μια νόσος. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να το λέμε. Πρέπει να ζήσουμε φυσιολογικά και να αδράξουμε τη ζωή. Πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα μου είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Προσπαθούσα να μελετήσω την κατάθλιψη γιατί φοβόμουνα να απευθυνθώ σε ψυχίατρο ή ψυχαναλυτή».

Η κυκλοφορία του βιβλίου του βοήθησε δεκάδες ανθρώπους να ανοιχτούν, να παραδεχτούν το πρόβλημα τους και να ζητήσουν βοήθεια.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής κεντρικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Σωτήρης Χατζάκης και ο γνωστός στιχουργός και επιστήθιος φίλος του Σταμάτη Μαλέλη Κυριάκος Ντούμος. Παρευρέθηκαν δεκάδες πολίτες, βουλευτές και πολιτικοί.

«Τολμά να καταθέσει αυτό που βίωσε και έτσι να βοηθήσει άλλους που έχουν κάποια συμπτώματα και μπορεί να μη θέλουν να το παραδεχτούν ή να απευθυνθούν στους ειδικούς» υποστήριξε η Έλενα Ράπτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top