Δολοφονήθηκε ο παπαράτσι που είχε βγάλει στη φορά την απιστία του Brad Pitt

Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι

Δολοφονήθηκε ο παπαράτσι που είχε βγάλει στη φορά την απιστία του Brad Pitt

Δολοφονημένος, μέσα σε μι�� λίμνη αίματος, μες στη μέση του δρόμου, βρέθηκε ο γνωστός παπαράτσι Daniele Lo Presti, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την… «απιστία» του Brad Pitt στη Μάλτα, κάνοντας έξαλλη την Angelina Jolie.

paparazzi1.jpg

Ο 42χρονος φωτογράφος δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι από όπλο μικρού διαμετρήματος και σύμφωνα με την αστυνομία, η δολοφονία, ακολουθεί τις μεθόδους της ιταλικής Μαφίας.

Ο Lo Presti είχε βγει για τρέξιμο και εκτελέστηκε εν ψυχρώ, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα. Το νεκρό σώμα του, βρήκαν κάποιοι φίλοι του με τους οποίους είχε δώσει ραντεβού για να τρέξουν μαζί.

Ο παπαράτσι θεωρούνταν ένας από τους πιο επιτυχημένους του χώρου. Είχε φωτογραφήσει από τη Rihanna, μέχρι την Beyonce και ακριβοπληρωνόταν για τις φωτογραφίες του.

paparazzi2.jpg


Η μεγαλύτερη επιτυχία του όμως ήταν οι φωτογραφίες του Brad Pitt στη Μάλτα σε τρυφερά ενσταντανέ με τη βοηθό του, που σύμφωνα με πληροφορίες εξαγρίωσαν την Angelina Jolie.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, τονίζοντας ότι μπορεί να εκτελέστηκε από τη Μαφία, αλλά δεν αποκλείουν η δολοφονία του να σχετίζεται με τη δουλειά του και φωτογραφίες που κάποιος δεν ήθελε να βγουν στη δημοσιότητα.

paparazzi3.jpg

Πριν από πέντε χρόνια, άγνωστοι είχαν κάψει το αυτοκίνητό του και είχαν απειλήσει την οικογένειά του, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα, ένας συνεργάτης του, σκοτώθηκε σε μυστηριώδες δυστύχημα με τη μηχανή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top