Σταμάτης Μαλέλης: Θέλω να παλέψω για το όραμα μου για μια καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη!

Η τηλεόραση, η κατάθλιψη και το όραμά του

Σταμάτης Μαλέλης: Θέλω να παλέψω για το όραμα μου για μια καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη!

Συνέντευξη στην εφημερίδα News έδωσε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και μίλησε γι όλα μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο κ. Μαλέλης μιλώντας για τα «φώτα» και τη δημοσιότητα τόνισε ότι ποτέ δεν τους έδινε σημασία.

«Εγώ τα φώτα τα έχω γραμμένα. Η ζωή μου δεν έχει σχέση ούτε με τα φώτα, ούτε με τις δημοσιότητες. Εϊναι τελείως διαφορετική από ότι νομίζει ο περισσότερος κόσμος. Δεν είμαι celebrity, ούτε κάνω τέτοια ζωή. Βρέθηκα στην τηλεόραση τυχαία», είπε.

Όσο για το αν το έχει μετανιώσει, απαντά:

«Όχι. Γιατί ίσως τα άλλα πράγματα να μην τα έκανα τόσο καλά. Έκανα πολλά. Και με αρκετή κριτική- και σωστή -και από πολύ κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω λογιστής, αν και σπούδαζα οικονομικά. Δεν ξέρω τι άλλη καριέρα θα μπορούσα να ακολουθήσω».

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR μίλησε και για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, χαρακτηρίζοντάς την «τέρας»

«Η κατάθλιψη είναι το τέρας. Στην τηλεόραση όσο είμαι και πληρώνομαι προσπαθώ να την κάνω καλύτερη γιατί είμαι επαγγελματίας και τελειομανής. Απλώς θέλω στη ζωή μου να κάνω και άλλα πράγματα. Θέλω να παλέψω για το όραμα μου για μια καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη», τόνισε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν δίστασε να αναφερθεί και στην απόφασή του να μην πάει στην κρατική τηλεόραση, δύο φορές που του προτάθηκε.

«Δύο φορές μου προτάθηκε να πάω στην ΕΡΤ, αλλά και τις δύο, πολύ έντιμα, είπα ότι δεν θέλω και μάλιστα κάποιοι μου έκαναν και κριτική σ΄ αυτό, γιατί δεν κατάλαβαν ότι είναι λίγα τα χρήματα και δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτά. Αλλά δεν με ρώτησαν τι δάνεια έχω. Ότι τα δάνεια μου είναι πολύ παραπάνω από το μισθό της ΕΡΤ και ότι έπρεπε να κλέψω για να τα πληρώσω», είπε.

Δεν έκρυψε επίσης ότι του λείπει η τηλεόραση που έκανε με τους συνεργάτες του στον ΣΚΑΪ, αφού αυτό ήταν κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από το STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top