Τον Αύγουστο φτάνει ο πελαργός για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Στον αστερισμό του Λέοντα και το δεύτερο μωρό

Τον Αύγουστο φτάνει ο πελαργός για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Έχει βουλιάξει το Twitter της Σίσσυς Χρηστίδου από χθες που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μάλιστα μέσα από τα μηνύματα, βγάλαμε και λαβράκι, αφού μέχρι και το ζώδιο του αγέννητου βρέφους μάθαμε.

Διότι η Άση Μπήλιου, μαζί με τα συγχαρίκια, αναρωτήθηκε και για το ζώδιο του μωρού, έτσι βρε παιδί μου για να πάρει μια πρώτη γεύση για το τι του ετοιμάζουν τα άστρα.

xristidou1.jpg

Που λέτε λοιπόν ο πελαργός θα χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας της Σίσσυς και του Θοδωρή Μαραντίνη και πάλι τον Αύγουστο, όπως είχε γίνει και με τον πρωτότοκο Φίλιππο – Ραφαήλ.

xristidou2.jpg

Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κατάφερε όλο αυτό τον καιρό να μην την πάρει κανείς μυρωδιά.

xristidou3.jpg

Αφού και ο Θοδωρής Μαραντίνης πριν από πέντε μέρες στο Πρωινό mou το έκρυψε πολύ καλά το μυστικό και δεν καταλάβαμε τίποτα για τα χαρούμενα νέα.

xristidou4.jpg

Μάλιστα στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της τα Χριστούγεννα, η Σίσσυ ήταν ήδη έγκυος, αλλά φρόντιζε να το κρύβει καλά, αφού η εγκυμοσύνη ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο.

xristidou5.jpg

Από τότε, είχαμε να τη δούμε και τελικά μάθαμε και το λόγο! Τώρα η παρουσιάστρια θα αφοσιωθεί στο νέο μέλος που καταφθάνει, κάτι που ήταν ένα μεγάλο όνειρο και για εκείνη και για τον Θοδωρή.

xristidou6.jpg

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗς ΣΙΣΣΥΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top