«Η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

17χρονος αποκαλύπτει τη σωτήρια βοήθεια που του πρόσφερε η παρουσιάστρια

«Η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη έκανε ένας 17χρονος νεαρός, που όπως τόνισε, χάρη στην παρουσιάστρια κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

Ο Κωνσταντίνος Παντέλους, πριν από έξι χρόνια δεν μπορούσε καν να ονειρευτεί ότι μια μέρα θα καταφέρει να περπατήσει. Γεννήθηκε με σπονδυολίσθηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.

Η πολυμελής οικογένειά του δεν είχε την οικονομική άνεση για να προσφέρει στον νεαρό την θεραπεία που χρειαζόταν. Απελπισμένη είχε απευθυνθεί παντού, ζητώντας βοήθεια για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του Κωνσταντίνου, όμως το μόνο που έπαιρναν ήταν υποσχέσεις.

« Ήμασταν απελπισμένοι. Η μάνα μου έκλαιγε συνεχώς. Ήθελε να με βλέπει χαρούμενο. Όμως δεν μπορούσα να χαίρομαι για κάτι που δεν είχα. Και ουσιαστικά δεν είχα πόδια», τόνισε ο Κωνσταντίνος .

menegaki1-614x378.jpg

Ύστερα από πολλές προσπάθειες η οικογένεια κατάφερε να συγκεντρώσει κάποια χρήματα, όμως δεν ήταν αρκετά για να γίνει η απαραίτητη εγχείρηση, ώστε να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Και τότε ήταν που απευθύνθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Εκείνη ανταποκρίθηκε αμέσως, διοργάνωσε μια μεγάλη συναυλία με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες και κατάφερε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό για να γίνει η εγχείρηση.

«Θυμάμαι ήταν Απρίλιος και μαζί με έναν φίλο δημοσιογράφο που τη γνώριζε αποφασίσαμε να κάνουμε μια μεγάλη εκδήλωση για να συγκεντρωθούν χρήματα. Η Ελένη και μόνο με τη δύναμη τους ονόματος της κατάφερε να φέρει πλήθος κόσμου. Είναι δυνατόν χωρίς να τη γνωρίζω να φέρει τόσους τραγουδιστές και να κάνει τόσο μεγάλο καλό για μένα και το μέλλον μου; ", είπε ο νεαρός.

Τώρα, ο 17χρονος πια Κωνσταντίνος, μπορεί πλέον να σηκωθεί από την καρέκλα και να σταθεί στα πόδια του. Με ευγνωμοσύνη θυμάται την χειρονομία της Ελένης και την ευχαριστεί για όσα έκανε.

«Η Ελένη με βοήθησε. Ξέρεις τι είναι να είσαι ένα παιδί χωρίς ελπίδα και εκείνη να σε ανεβάζει στα ουράνια μόνο με την παρουσία της και με το όνομα της. Σε μένα μπορείς να πεις ότι έγινε θαύμα. Θαύμα πραγματικό, γιατί η Ελένη Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω. Πλέον μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι απελπισμένος. Εύχομαι πολλαπλές χαρές να έχει για την οικογένεια της», δήλωσε ο 17χρονος, που τώρα βλέπει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top