ΒΟΜΒΑ: Η Μενεγάκη μετακομίζει στην βραδινή ζώνη και τη θέση της παίρνει η Σπυροπούλου;

Διαβάστε τι γίνεται με τις δύο παρουσιάστριες!

ΒΟΜΒΑ: Η Μενεγάκη μετακομίζει στην βραδινή ζώνη και τη θέση της παίρνει η Σπυροπούλου;

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά στον Alpha από τώρα συζητούν ποιο θα είναι το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας, καθώς το «βασιλικό» συμβόλαιό της που είχε υπογράψει πέρυσι λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται.

Σημειώνεται πως το πακέτο που συμπεριλαμβάνει την αμοιβή της αλλά και το κόστος παραγωγής της εκπομπής, αγγίζει ή και ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Το σενάριο που «παίζει» είναι η μετακίνηση της ξανθιάς παρουσιάστριας από τη μεσημεριανή ζώνη στη βραδινή, - με μια εκπομπή που θα κοστίσει σαφώς λιγότερα και θα δώσει, πιθανώς, την ευκαιρία στην ωραία Ελένη, να βγάλει μια άλλη εικόνα προς τα έξω, μακριά από τα πρωινά και τα μεσημεριανά.

Αν τελικά συμφωνήσουν σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επιλαχούσα για την «διαδοχή» της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήδη «προπονείται» για κάτι τέτοιο μέσα από τη συμμετοχή της στο "Μέσα Στην Καλή Χαρά".

Όσον αφορά πάντως, στα σενάρια επιστροφής της Ελένης στον ΑΝΤ1 «αποτελούν μάλλον σενάρια κουτσομπολίστικης δημοσιογραφίας». Για να δούμε, το μέλλον θα δείξει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top