Tον εαυτό του αναγνώρισε ο Κώστας Αρβανίτης στο δημοσίευμα του «Έθνους»

Παραδέχεται πρόβλημα, και μιλά για δίωξη. Τι απαντά η εφημερίδα

Tον εαυτό του αναγνώρισε ο Κώστας Αρβανίτης στο δημοσίευμα του «Έθνους»

Φωτιές άναψε το δημοσίευμα του «Έθνους», το οποίο ανέφερε ότι μεταξύ των ονομάτων που ελέγχονται από τον Πρόεδρο της Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος αντιεισαγγελέα Νικολούδη, είναι και δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με «αριστερό» προφίλ.

Ο Κώστας Αρβανίτης, αναγνώρισε αμέσως τον εαυτό του στο δημοσίευμα, και με ανάρτηση στο blog του, παραδέχεται πρόβλημα στο πόθεν έσχες του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως:

«Αν αφορά στην εκπρόθεσμη κατάθεση του πόθεν έσχες του δημοσιογράφου, καλό θα είναι ν΄αναφερθεί το ακριβές αδίκημα».

Ο κ. Αρβανίτης, αναγνωρίζει δηλαδή ότι το πόθεν έσχες του κατατέθηκε εκπρόθεσμα, χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό αφορά το τελευταίο πόθεν έσχες, ή και προηγούμενων ετών.

Στη συνέχεια, μιλά για πολιτική δίωξη:

«Είναι φανερό καιρό τώρα, ότι όσοι δημοσιογράφοι δεν μπαίνουν στο κοπάδι, συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, θα διώκονται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο».

Άμεση ήταν η απάντηση-σχόλιο του «Έθνους»:

«Για τη λίστα Νικολούδη και τους "ανησυχούντες":

Το Έθνος, δημοσίευσε στο προχθεσινό φύλλο του, αναλυτικές πληροφορίες για ονόματα “υπεράνω πάσης υποψίας” που περιλαμβάνονται στη λεγόμενη “Λίστα Νικολούδη”.

Πρόκειται για πρόσωπα με προβληματικές δηλώσεις πόθεν έσχες, τα οποία αφού εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, έστειλε τους σχετικούς φακέλους στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Ένας εξ΄αυτών, αναγνώρισε τον εαυτό του στη λίστα, και τοποθετήθηκε οικειοθελώς στο κάδρο. Πρόκειται για δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης, (πρώην ή νυν δεν γνωρίζουμε…).

Αντί λοιπόν, ν΄απαντήσει γιατί βρίσκεται στη λίστα Νικολούδη, ποια προβλήματα στο πόθεν έσχες του εντόπισε η Αρχή και άλλα πολλά, εξαπέλυσε μύδρους κατά του «συνήθους υπόπτου», της «διαπλοκής», και κάλεσε το λαό «του» και το «Σωματείο» του, να σταθούν δίπλα του.

Επειδή αν καλά καταλαβαίνουμε και ο λαός και η Αριστερά και τα συνδικαλιστικά σωματεία μάχονται τη φοροδιαφυγή, ελπίζουμε το “αγωνιστικό κάλεσμα” να συνιστά εκδήλωση γραφικότητας. Αυτά προς το παρόν…»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top