Μαρία Καβογιάννη: «Γυρίσαμε “Πίσω στο σπίτι” με όρεξη και χωρίς απειλές»!

Διαβάστε τις εξελίξεις της ελληνικής σειράς

Μαρία Καβογιάννη: «Γυρίσαμε “Πίσω στο σπίτι” με όρεξη και χωρίς απειλές»!

​Μετά από τα τούρκικα σίριαλ , επιστρέφει η ελληνική σειρά «Πίσω στο σπίτι». Η Μαρία Καβογιάννη αποκαλύπτει τις εξελίξεις και μιλάει για το άγριο τηλεοπτικό πεδίο.

Ισχύει ότι εκείνη και ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έβαζαν «νερό στο κρασί τους» και έφτασαν και στο σημείο της απειλής;;
«Μόνο συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας στήριξης της ελληνικής μυθοπλασίας και του ελληνικού προϊόντος» υποστηρίζει η γνωστή ηθοποιός..

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια; «Η οικογένεια των Ακίνδυνων βρίσκεται στον δρόμο και προσπαθεί να επιβιώσει, καθώς όλα τα μέλη της είναι στη γύρα για να βρουν δουλειά. Η επιθυμία τους είναι να ξαναβρούν ξανά το σπίτι τους. Με ένα εύρημα λοιπόν επανέρχονται σε αυτό, πλέον όχι ως ιδιοκτήτες, αλλά ως υπηρετικό προσωπικό του καινούργιου κατόχου του σπιτιού» αποκαλύπτει η Καβογιάννη.

Όσο για τις οικονομικές συνθήκες δηλώνει πως «κανένας δεν περίμενε ένα τόσο άγριο τηλεοπτικό τοπίο. Άνθρωποι ταλαντούχοι και ικανοί είναι άνεργοι και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν αντίξοες συνθήκες».

Ποια τα σχέδια της πέρα από τη σειρά που πρωταγωνιστεί; H ίδια τονίζει πως «αυτή την περίοδο της ζωής μου αναζητώ το επόμενο μου βήμα στο θέατρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top