Σκορδά- Λιάγκας: «Δε μεταφέρουμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι»

Δείτε την πρώτη τους κοινή συνέντευξη on camera

Σκορδά- Λιάγκας: «Δε μεταφέρουμε τα προβλήματα της δο��λειάς στο σπίτι»

Την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής κοινή τους συνέντευξη παραχώρησαν στην Κύπρο και στη Χριστιάνα Αριστοτέλους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

«Όσο περνάει ο καιρός στο “πρωινό mou”είναι όλο και καλύτερα γιατί δημιουργούνται πιο βαθιές σχέσεις μεταξύ μας» υποστηρίζει η Φαίη και συμπληρώνει πως «στην αρχή ήταν δύσκολο επειδή ήμασταν ζευγάρι, αλλά μετά τα ξεπεράσαμε όλα».

Ο Γιώργος τονίζει πως ο ένας ασπάζεται τη δημοσιογραφική οντότητα του άλλου και υπάρχει και ταύτιση στο πώς βλέπουν και οι δυο τα θέματα.

Αυτό που δηλώνει είναι ότι «είναι περίεργο γιατί δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου. Δε μεταφέρουμε όμως τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Η προτεραιότητα στο παιδί είναι πολύ μεγαλύτερη! Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος με το παιδί . Όταν γεννιέται ένα παιδί και μπαίνει στη ζωή σου καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι στο κέντρο του κόσμου. Σε ισορροπεί απόλυτα».

Για τον μονάκριβο γιο της η Φαίη υποστηρίζει πως «χωρίς να το σκεφτείς αλλάζουν τα πάντα γύρω σου. Αλλάζει όλο σου το είναι και το σώμα της γυναίκας».

Δείτε στο βίντεο πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top