Η. Βρεττός: «Εγώ θα έπρεπε να είμαι ο νικητής του Dancing»!

Βαρούν καμπάνες τώρα που τελείωσε το show και ξεκίνησαν τα μαχαιρώματα

Η. Βρεττός: «Εγώ θα έπρεπε να είμαι ο νικητής του Dancing»!

Ποια ευγενής άμιλλα και ποια αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου; Τώρα που τελείωσε το Dancing βγήκαν τα μαχαίρια και ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.

Το χορό σέρνει ο Ηλίας Βρεττός που μπορεί τρεις μήνες τώρα να ήταν ευγενής και να έδειχνε κύριος και καλό παιδί, αλλά τώρα που το κύπελλο το πήρε η Ντορέττα την πήρε μια πίκρα και δεν ξέρει πώς να γλυκαθεί.

«Ο Ντορέττα δεν έπρεπε να κερδίσει. Έπρεπε να κερδίσω εγώ! Από την άποψη ποιος έκανε την υπέρβαση, δεδομένου ότι εγώ δεν είχα χορέψει ποτέ μου, νομίζω ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε εμείς. Δηλαδή αν ήταν καθαρά ποιος χορεύει καλύτερα, να το πάρει η Ντορέττα. Αν ήταν ποιος ξεπέρασε τον εαυτό του, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε εμείς», είπε ο Ηλίας στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και άναψε φωτιές.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από την ίδια την Ντορέττα που όπως φαίνεται καθόλου δε συμφωνεί με τον Λιάκο το ομορφόπαιδο.

«Όλοι εξελιχθήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Κανείς δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά που κάναμε, οπότε πραγματικά ο Ηλίας εξελίχθηκε πολύ, αλλά νομίζω ότι κι εμείς κάναμε πράγματα που δύσκολα γίνονται και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», είπε.

Κι εκεί που λέγαμε ότι τώρα θα ξεκινήσει τρικούβερτος καυγάς, ο Ηλίας έκανε κωλοτούμπα και τα μάζεψε ολίγον τι.

«Ήπιαμε και οι δύο μπόλικο νερό. Και για τους δύο που φτάσαμε στον τελικό ήταν μεγάλη νίκη. Τη βραδιά του τελικού έγινε μια πολύ μεγάλη μάχη. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, γιατί το να καταφέρουμε στη μονομαχία, στον τελευταίο χορό, να πάρ��υμε μεγαλύτερη βαθμολογία από τη Ντορέττα και να ξεπεράσουμε τον άνθρωπο που χόρευε καλύτερα από όλους, για μένα είναι τεράστια υπέρβαση», τόνισε.

Και μη νομίζετε ότι μπηχτές άφησε μόνο για την Ντορέττα. Όχι καλέ. Μέσα στο εξομολογητήριο, που τον άκουγε μόνο ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Ηλίας Βρεττός στόλισε και τον Νίκο Αναδιώτη.

«Πιστεύω ότι υπήρχαν διαγωνιζόμενοι που χόρευαν καλύτερα από τον Νίκο Αναδιώτη που έφτασε στους τέσσερις. Αν κρίνουμε καθαρά χορευτικά θα έπρεπε κάποιοι να φτάσουν πιο μακριά και ο Νίκος να φύγει νωρίτερα. Δεν ήταν χορευτικό το show», είπε.

Κι επειδή ο Ηλίας το έχει πει και το έχει ξαναπεί ότι δεν ήξερε γρι από χορό και κάποιοι τον αμφισβήτησαν, πήρε το… όπλο του και άρχισε να πυροβολεί.

«Στη Eurovision του 2005, έμαθα πέντε βήματα για να πλαισιώσω έναν καλλιτέχνη. Ήταν κάτι πολύ απλό και δεν είχε να κάνει με χορό», είπε.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top