Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Σταμάτη Μαλέλη

«Το τέρας κι εγώ» άγγιξε το μεγάλο πρόβλημα της κοινωνίας

​Το Ακαδημαϊκό συμβούλιο της Mediterranean College, μετά από πρόταση της σχολής Κοινωνικών επιστημών, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σταμάτη Μαλέλη, για το συγγραφικό του έργο, «Το Τέρας κι Εγώ».

Στη βράβευση επισημάνθηκε η τεράστια απήχηση που είχε στο κοινωνικό σύνολο το περιεχόμενο του βιβλίου και στο τεράστιο πρόβλημα της κοινωνίας, την κατάθλιψη, που έχει χτυπήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών ειδικά σε αύτη την δύσκολη οικονομικά εποχή.

«”Το Τέρας κι εγώ”» αποτελεί μια πραγματική εξομολόγηση ψυχής του συγγραφέα, για την μάχη του με την κατάθλιψη, τον φόβο και τις κρίσεις πανικού. Δίνει παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας στους αναγνώστες για να βρουν την κατάλληλη θεραπεία και αγωγή, για να καταφέρουν να νικήσουν την ψυχική αυτή νόσο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισηγητής της βραδιάς.

Η βράβευση έγινε κατά την διάρκεια της αποφοίτησης των φοιτητών του κολλεγίου και το βραβείο παρέλαβε από τον κύριο Σοφοκλή Ξυνή, καθηγητή και πρόεδρο του Ομίλου, ο κύριος Φώτης Βασιλείου, στενός συνεργάτης του Σταμάτη Μαλέλη.