Παπαβασιλείου, Τσαλίκης και Βρεττός αναπολούν το Dancing

Μπορεί να τελείωσε, αλλά εκείνοι είναι κολλημένοι εκεί

Παπαβασιλείου, Τσαλίκης και Βρεττός αναπολούν το Dancing
Μπορεί το Dancing with the Stars 3 να τελείωσε, όμως η Έλενα Παπαβασιλείου το θυμάται ακόμα σαν μια όμορφη εμπειρία που έζησε στην τηλεόραση.

«Εγώ πέρασα καταπληκτικά, χαίρομαι που άρεσε και στον κόσμο, διασκεδαστικό είναι και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να χορέψουμε», είπε η Έλενα που δεν εξεπλάγη από την νικήτρια του show.

«Η Ντορέττα από την αρχή είχε τις καλύτερες βαθμολογίες, δεν νομίζω να ξάφνιασε, είναι πάρα πολύ καλή χορεύτρια», είπε και παρότρυνε όλους να ασχοληθούν με τον χορό.

Η κουβέντα έφτασε στη Eurovision με την Έλενα να δηλώνει fan του Αγάθωνα και των Koza Mostra και δεν είναι η μόνη.

Και ο Γιώργος Τσαλίκης έχει εντυπωσιαστεί από τον ρεμπέτη.

«Ο κόσμος διάλεξε τον Αγάθωνα, εμένα μου άρεσε, ήταν κάτι διαφορετικό, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την ψυχοσύνθεση του Έλληνα. Ότι είναι έτοιμος να κάνει την ανατροπή; Ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό; Είναι μια διαφορετική συμμετοχή και θα δείξει πώς θα πάει», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Ηλίας Βρεττός πάλι, μια φορά πήγε στην Eurovision και μάλλον δεν θα το ξανακάνει.

«Έλεγα ότι δε θα χορέψω ποτέ στη ζωή μου και βρέθηκα στον τελικό του Dancing with the Stars. Έτσι και τώρα λέω ότι πολύ δύσκολα με βλέπω στη Eurovision γιατί αυτός ο θεσμός φαίνεται πολύ μακριά για μένα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ», τόνισε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top