ΑΝΤ1:Αναζητούν δέκα «Ηρωες ανάμεσά μας» σε όλη την Ελλάδα!

Νέες λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό project

ΑΝΤ1:Αναζητούν δέκα «Ηρωες ανάμεσά μας» σε όλη την Ελλάδα!

Αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία, όπως κάνει και παγκοσμίως το καινούργιο πρότζεκτ που θα φέρει ο ΑΝΤ1 στην Ελλάδα!

Έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και έρχεται λίαν συντόμως και στην Ελλάδα, γιατί οι ήρωες βρίσκονται ανάμεσά μας.

Μιλάμε για το «Everyday Heroes», τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε ο ΑΝΤ1 και έχει αρχίσει με γοργούς ρυθμούς να στήνει την ελληνική του έκδοση!

Δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πιο πολύ με το «εμείς» παρά με το «εγώ». Που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Ανθρωποι που διαθέτουν τον χρόνο, τους πόρους, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να ανακουφίσουν, να δώσουν χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.

Σημειώνεται ότι για να εντοπιστούν δε αυτοί οι Ελληνες, θα ακολουθηθεί μια διαδικασία όπου για πρώτη φορά θα συμπράξουν εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, αλλά και το Διαδίκτυο.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form βρίσκεται μια ειδική φόρμα, όπου ο καθένας μας που γνωρίζει και επιθυμεί να προτείνει κάποιον Ηρωα ανάμεσά μας, πρέπει να καταθέσει πληροφορίες που αφορούν στη δράση και στην προσωπικότητά του. Στην ουσία να περιγράψει τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Οι ιστορίες των 10 Ηρώων που θα ξεχωρίσουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα οπτικοποιηθούν και θα παρουσιαστούν σε μια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών στον ΑΝΤ1.

Και όσο για τον παρουσιαστή;;; Οι συγκεκριμένες εκπομπές δεν θα έχουν κάποιον παρουσιαστή. Ομως, είναι σχεδόν βέβαιο, πως πριν από την προβολή τους θα υπάρξει μία ειδική σπέσιαλ εκπομπή-προάγγελος των όλων όσα θα δούμ��, την οποία θα παρουσιάζει η Μαρία Χούκλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, όμως, θα αναλάβει δράση και στην κορύφωση όλης αυτής της τηλεοπτικής προσπάθειας.

Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γίνει μάλλον στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top