Την… έπεσαν στη Μενεγάκη οι θαυμαστές της Δ. Βανδή!

Τα άκουσε το Λενιώ για τα καλά και δεν ήξερε πού να κρυφτεί

Την… έπεσαν στη Μενεγάκη οι θαυμαστές της Δ. Βανδή!

Τι έγινε ρε παιδιά; Τρίζει ο… «θρόνος» της Ελένης Μενεγάκη; Άρχισαν να την αμφισβητούν οι πιστοί «υπήκοοί» της; Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο τηλεοπτικό κουρμπέτι, το είδαμε και αυτό! Να κράζουν το Λενιώ οι τηλεθεατές γιατί δεν τους άρεσε η συμπεριφορά της.

Αφορμή λοιπόν για να στραφούν εναντίον της κάποιοι τηλεθεατές ήταν το πώς σχολιάστηκε στην εκπομπή της η Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια του ελληνικού τελικού της Eurovision.

«Τώρα θυμήθηκε να μη σου αρέσει η Βανδή; Όταν σου έκανε νούμερα κι έσπασε ακροαματικότητα ήταν καλά ε;», της έγραψε μία τηλεθεάτρια έξαλλη με όσα είχε ακούσει να λένε οι συνεργάτες της για το Δεσποινιώ.

Και η Ελένη αμέσως να απαντήσει και να βγάλει την ουρά της απέξω.

menegaki.jpg


«Δεν σχολίασα τίποτα γιατί απλά δεν το είδα! Μην με αδικείς λοιπόν! Φιλιά», έγραψε κι εκείνη θιγμένη, δήθεν μου τάχα μου από την τηλεθεάτρια που τα έβαλε μαζί της χωρίς λόγο.

Όμως τα όσα έλεγε το πάνελ της, εκείνη τα άκουγε, χωρίς να σχολιάζει όντως, αλλά και χωρίς να τους μαζεύει λίγο τα λουριά, όταν για παράδειγμα έλεγε η Κατερίνα Ζαρίφη ότι η Δέσποινα δεν είχε αέρα και κόμπιαζε.

Κάτι που το παρατήρησε η συγκεκριμένη τηλεθεάτρια και της είχε πληρωμένη απάντηση:

«Άσε μας βρε Ελένη μου! Δε σε αδικώ καθόλου. Είχε βάλει το πάνελ και ήσουν εκεί! Δεν σχολίασες; Αφού είναι η εκπομπή σου. Κρίμα».

Και σαν να μην έφτανε το διπλό αυτό χτύπημα, ήρθε κι ένα τρίτο από άλλη δυσαρεστημένη τηλεθεάτρια που της έγραψε:

«Κι εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπο σας! Είστε η μόνη εκπομπή που έκρινε άσχημα την Δέσποινα! Ντροπή!»

Βέβαια, η Ελένη που είναι παλιά καραβάνα, δεν έδωσε συνέχεια, αλλά σήμερα καταλάβαμε μια και καλή ότι όση ανωτερότητα και να δείχνει, την κόντρα της με τη Βανδή δεν την έχει ξεχάσει.

Διότι σήμερα που είχε καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη και μιλούσαν για τον τελικό ήθελε σώνει και ντε να μας πείσει ότι η επιτυχία οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο στον ηθοποιό.

«Συγχαρητήρια. Πάλι έφτιαξες μια φανταστική βραδιά. Βεβαίως πάρα πολύ θετικά σχόλια πήρε η Δέσποινα, που δεν ξέρω πόσο πολύ το δουλέψατε μαζί. Εγώ ένιωσα ότι τη βοήθησε πάρα πολύ», πέταξε τη σποντίτσα της η Ελένη, που και καλά δεν τον είχε δει τον ελληνικό τελικό.

Τι κι αν ο Γιώργος προσπαθούσε να της πει ότι η Δέσποινα το είχε και ήταν πολύ καλή, χωρί�� τη βοήθειά του. Η Ελένη εκεί, κολλημένη!

Μέχρι και θέμα συζήτησης άλλαξε για να μην ακούει άλλο το όνομα της Δέσποινας. Κατά τα άλλα ανωτερότητα…

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top