Μεταμφιέσου και χόρεψε: η νέα τρέλα στο Ίντερνετ!

Το «Harlem Shake» κάνει θραύση παγκοσμίως και το «Gangnam Style» κλαίει

Έχεις μείνει ακόμα στο «Gangnam Style» ή το «Call Me Maybe»; Κακώς! Το νέο παγκόσμιο trend που κάνει θραύση στο Ίντερνετ λέγεται «Harlem Shake» και είναι «προχώ»: δοκίμασέ το κι εσύ, στο σπίτι, στη δουλειά, στον δρόμο, στο αγαπημέ��ο σου καφέ ή όπου αλλού σου έρθει!

Το «Harlem Shake» είναι ένα είδος hip hop χορού και το βίντεό του «ανέβηκε» στο Ίντερνετ από τον Baauer πριν από περίπου έξι μήνες.

harlem_shake1.jpg

Ο χαμός, όμως, άρχισε να γίνεται όταν ένας blogger «ανέβασε» βίντεο με τέσσερις τύπους με λάτεξ στολές να χορεύουν το «Harlem Shake»: αυτό ήταν! Η νέα παγκόσμια ιντερνετική μανία μόλις είχε ξεκινήσει!

harlem_shake3.jpg

Το «Harlem Shake» έγινε meme, με τα βιντεάκια του να έχουν διάρκεια 30 δεύτερα! Όλα ξεκινούν με ένα άτομο μία παρέα που κάνει κάτι συνηθισμένο (π.χ. πίνει καφέ) και ένα άλλο άτομο που είναι ντυμένο περίεργα και χορεύει. Ε, στη μέση του βίντεο όλοι γίνονται ένα και «κοπανιούνται» ντυμένοι με ό,τι μπορείς να φανταστείς ή ακόμα και... γδυμένοι!

harlem-shake.jpg

Η «τρέλα» κυκλοφορεί σε ουκ ολίγες παραλλαγές στο Ίντερνετ, ενώ στο «Harlem Shake» έχουν «υποκύψει» από «απλούς» ανθρώπους, μέχρι ποδοσφαιρικές ομάδες, συγκροτήματα και ολόκληρα σχολεία. Το παγκόσμιο trend κατέφτασε και στην Ελλάδα, με πρώτους διδάξαντες τις ραδιοφωνικές εκπομπές «Mappes Show» του MAD Radio 106.2 και «Breakfast στα fm με τον Μιχάλη» του 95,2 Athens DeeJay.

harlem_shake_greek.jpg

Γιατί δεν το κάνεις κι εσύ; Όρμα και απόλαυσέ το!!!

Δες βίντεο με το πρώτο ελληνικό «Harlem Shake» και μερικά από τα καλύτερα που κυκλοφορούν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top