Ποια είναι η Χουρέμ που έκλεψε την καρδιά του Σουλεϊμάν και των Τούρκων;

Μάθετε τα πάντα για την Μεριέμ Σάρα Ουζερλί

Η Μεριέμ Σάρα Ουζερλί είναι η τηλεοπτική Χουρέμ. Η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή κ��ι τον έκ��νε να την παντρευτεί και από παλλακίδα να γίνει η νόμιμη σύζυγός του.

xourem1.jpg


Η Μεριέμ γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1983 στη Γερμανία και έμενε εκεί μέχρι τη στιγμή που της έγινε η πρόταση να ενσαρκώσει τη Χουρέμ και έφτασε στην Κωνσταντινούπολη.

Η πρασινομάτα καλλονή με καταγωγή από την Γερμανία και την Τουρκία είναι το μικρότερο παιδί μιας εξαμελούς οικογένειας. Ο μπαμπάς της είναι από την Τουρκία, η μαμά της Γερμανίδα, ενώ έχει τρία ακόμα αδέλφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

xourem2.jpg

Από μικρή η Μεριέμ είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, ακόμα κι αν οι γονείς της δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα.

Σπούδασε υποκριτική στο Αμβούργο και όταν προέκυψε η πρόταση για τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή εκπαιδεύτηκε οχτώ μήνες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

xourem3.jpg
Έκανε εντατικά μαθήματα τουρκικών και παρά το γεγονός ότι δεν ήξερε καλά τη γλώσσα και δεν είχε τη σωστή προφορά κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να γίνει πασίγνωστη στην Τουρκία.

Στον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει τις βόλτες στις θάλασσα, όπως επίσ��ς και τη μαγειρική. Μάλιστα μαγειρεύει συχνά για τον καλό της Τζαν Ατές, που είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δυο τους ζουν ήσυχα, χωρίς να προκαλούν, με τη Μεριέμ να μην θέλει να πει πολλά για την προσωπική της ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top