Θρίλερ δείχνουν τα προγνωστικά της Eurovision

Ποιός προηγείται λίγες ώρες πριν τον ελληνικό τελικό;

Θρίλερ δείχνουν τα προγνωστικά της Eurovision

Περίπου δύο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που θα αρχίσει ο ελληνικός τελικός της Eurovision, που θα κορυφωθεί με την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε τον Μάιο στο Μάλμε. Λίγο πριν την μεγάλη στιγμή, το star.gr σου παρουσιάζει τα τελευταία προγνωστικά!

Στην ψηφοφορία του star.gr το «One Last Kiss» της Θωμαή Απέργη προηγείται με 43% έναντι 32% του «Alcohol Is Free» των Koza Mosta και Αγάθωνα, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση παραμένουν το «Angel» των Alex Leon & Giorgina και το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η Θωμαή Απέργη βγήκε πρώτη και στην... κάλπη που έστησε η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου έξω από το «Gazi Music Hall» όπου θα διεξαχθεί ο τελικός και, ήδη, έχει αρχίσει να μαζεύεται κόσμος. Μόλις δύο ψήφους πίσω από την τραγουδίστρια βρέθηκαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, ενώ ακολούθησαν ο Alex Leon και η Giorgina και η Αγγελική Ηλιάδη.

Την ίδια ώρα, στο poll του ελληνικού fan club της Eurovision, το «Angel» εξακολουθεί να είναι πρώτο με 34%. Έπονται το «Alcohol Is Free» με 31%, το «One Last Kiss» με 28% και το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» με 7%.

Περίπου τα μεσάνυχτα, η αγωνία θα λάβει τέλος αφού θα ανακοινωθεί ο νικητής του τελικού, που θα ταξιδέψει με τα γαλανόλευκα χρώματα στην 58η Eurovision!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top