Κ. Σκορδάλης – Ε. Φραγκάκη: Νέος έρωτας στην πόλη;

Κάτι ψήνεται ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον παραγωγό

Κ. Σκορδάλης – Ε. Φραγκάκη: Νέος έρωτας στην πόλη;
Η Εύη Φραγκάκη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης είναι δύο άνθρωποι π ου βγήκαν πρόσφατα από έναν χωρισμό και όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να προχωρήσουν μπροστά.

Φήμες θέλουν οι δυο τους να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, αν και οι ίδιοι διατηρούν χαμηλούς τόνους και δε θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Η Εύη γνώρισε τον πρώην σύζυγο της Νίνας Λοτσάρη στο Casablanca όταν εκεί εμφανιζόταν η Καίτη Γαρμπή. Η δημοσιογράφος είχε πάει με την παρέα της και γνωρίστηκαν από κοινούς γνωστούς.

Στην αρχή οι δυο τους ήταν μουδιασμένοι, όμως το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο και ο πάγος έσπασε γρήγορα.

Τις προάλλες οι δυο τους πήγαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ήταν ηλεκτρισμένη.

«Φαίνεται ότι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Και οι δύο βρήκαν τελικά αυτό που επιθυμούσαν. Είναι μαζί εδώ και δύο εβδομάδες και περνούν καλά. Έτσι όταν η Εύη και ο Κωνσταντίνος δεν είναι πνιγμένοι με τις δουλειές τους ή δεν έχουν κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν στα παιδιά τους, τα οποία παραμένουν πάντα προτεραιότητά τους, δεν διστάζουν να το ρίξουν έξω επιλέγοντας για φαγητό ή ποτό, μοδάτα στέκια του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι μόνοι τους, ενώ κάποιες άλλες προτιμούν να έχουν μαζί τους και φίλους», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Το… φλερτ αυτό βρήκε τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη σε μια φάση γενικότερης αλλαγής. Έτσι μόλις πρόσφατα μετακόμισε στο νέο του σπίτι στο Γκάζι, το οποίο είναι μοντέρνα διακοσμημένο και αποτελεί το… ναό του εργένη.

Πάντως το διαζύγιό του με τη Νίνα Λοτσάρη δεν έχει βγει ακόμα, αφού όπως λέει και ο ίδιος δεν νιώθει έτοιμος ακόμα να επισκεφθεί έναν δικηγόρο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top