Δ. Καμπουράκης: «Αυτό που βλέπετε κάθε πρωί είναι τα συντρίμμια του παλαιού εαυτού μου»

«Η κρίση με κάρφωσε σε ένα… βουνό»

Δ. Καμπουράκης: «Αυτό που βλέπετε κάθε πρωί είναι τα συντρίμμια του παλαιού εαυτού μου»

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Καμπουράκης ξυπνά πρωί πρωί για χάρη της ενημέρωσης και μπορεί στην αρχή να του κακοφαινόταν, τώρα όμως χαίρεται κιόλας όταν το ξυπνητήρι χτυπά από τα αξημέρωτα.

«Κάποτε το πρωινό ξύπνημα με εξαγρίωνε. Τώρα ο ήχος του ξυπνητηριού συνοδεύεται από έναν αναστεναγμό ανακούφισης, διότι μου θυμίζει πως έχω ακόμα δουλειά», είπε.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα social media και αρνείται πεισματικά να αποκτήσει.

«Δεν έχω facebook, δεν τιτιβίζω, δεν διαβάζω blogs. Πρόκειται για ένα καφενείο, όπου ακούς τρεις ειδήσεις και είκοσι τρεις αθλιότητες. Προτιμώ να χάνω τις πρώτες, παρά να τρώω στη μάπα τις δεύτερες», ξεκαθαρίζει.

Όπως λέει η πραγματικότητα που ζούμε είχε καταλυτική επίδραση στον ίδιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Με ειλικρίνεια σας λέω ότι αυτός που βλέπετε κάθε πρωί είναι τα συντρίμμια του παλαιού Καμπουράκη. Όλο αυτό που ζούμε δεν με προσγείωσε απλώς, με κάρφωσε ξαφνικά σ’ ένα βουνό, ενώ πετούσα ανέμελος».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος δεν χαρίζεται στους τηλεθεατές και τονίζει όλο νόημα:

«Ο τηλεθεατής ενενήντα πέντε φορές στις εκατό έχει άδικο. Ο πρωινός τηλεθεατής ενενήντα εννιά στις εκατό».

Αποκαλύπτει ακόμα ότι με χαρά θα αποχωρούσε πίσω από τις κάμερες, σε ένα μέρος μόνο με ένα γραφείο και πάρα πολλά βιβλία, ενώ παραδέχεται ότι έχει παραγίνει το κακό με τους καυγάδες στην τηλεόραση.

«Παράγινε το κακό. Όμως ακούτε εσείς πουθενά στην ελληνική κοινωνία ήρεμη συζήτηση, για να την απαιτείτε από την τηλεόραση;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top