Σταυροί, εικόνες και αγαπημένα πρόσωπα τα γούρια Παπαδημητρίου - Βρεττού

Τι δηλώνουν λίγο πριν τον τελικό του «Dancing»;

Σταυροί, εικόνες και αγαπημένα πρόσωπα τα γούρια Παπαδημητρίου - Βρεττού

Ολίγον αγχωμένοι, εμφανώς κεφάτοι και... έτοιμοι για όλα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός, που μίλησαν στην κάμερα του Star λίγο πριν τον τελικό του «Dancing With The Stars», αποκαλύπτο��τας τα γούρια τους!

«Έχω πάντα τον σταυρό μου που τον φοράω, έχω μία εικόνα στο καμαρίνι μου γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό και θα έρθουν η οικογένειά μου και αγαπημένα πρόσωπα τα οποία μόνο που τα κοιτάω παίρνω θετική ενέργεια», είπε ο τραγουδιστής, ενώ η παρτενέρ του αποκάλυψε πως και οι δύο θα έχουν μαζί τους κάτι που έφτιαξε η νονά της.

«Σήμερα ο τελικός είναι αφιερωμένος στα παιδιά μου. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε από την πλευρά της η ηθοποιός.

Χωρίς άγχος θα χορέψουν και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το σόου, αφού αυτή τη φορά δεν θα βαθμολογηθούν.

«Επιστροφή και είναι ο μεγάλος τελικός σήμερα. Εγώ αισθάνομαι ότι ήρθα για μία μεγάλη γιορτή να περάσουμε καλά. Εμείς θα διασκεδάσουμε», είπε η Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου επισήμανε ότι δεν μετάνιωσε για την συμμετοχή της.

Χαρούμενος που θα βρεθούν ξανά όλοι μαζί δήλωσε ο Σπύρος Σούλης, την ώρα που η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε στα καλά που της έδωσε η συμμετοχή στο «Dancing» και η Λάουρα Νάργες τόνισε πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα.


Δες τις δηλώσεις των celebrities – χορευτών στην κάμερα του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top