Έτοιμοι για την παρουσίαση της Eurovision Βανδή – Καπουτζίδης

Τι είπαν στο Star για τον ελληνικό τελικό οι δύο οικοδεσπότες του

Έτοιμοι για την παρουσίαση της Eurovision Βανδή – Καπουτζίδης

Σε μεγάλα κέφια είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, που ετοιμάζονται για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο βράδυ!

«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα! Αισθάνομαι, όμως, ασφαλής, γιατί έχω καλούς συνεργάτες. Από την μία ο Γιώργος που επιμελείται όλα τα κείμενα και από την άλλη ο Φωκάς», είπε η Δέσποινα και παραδέχθηκε πως... δεν λείπουν τα σαρδάμ!

Όπως πρόσθεσε η τραγουδίστρια, είπε το «ναι» για την παρουσίαση αφού πρώτα συναντήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είχε αποδεχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη σχετική πρόταση.

«Η Eurovision είναι ένας θεσμός που αγαπάω. Την παρακολουθώ χρόνια και χάρηκα που φέτος, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα, γίνεται τελικά η Eurovision», είπε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας πως, τόσο ο ίδιος, όσο και η Δέσποινα, συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας, δεν θα δούμε τους δύο παρουσιαστές να μεταμφιέζονται ή να κάνουν υπερβολές του παρελθόντος. «Θα κάνουμε πλάκα», μας υποσχέθηκε η Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε πως «θα είναι μια ωραία βραδιά, με λιτότητα και λάμψη».

Δείτε τις δηλώσεις των παρουσιαστών της Eurovision στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top