Κινηματογραφικοί έρωτες που έγραψαν ιστορία

Χρόνια Πολλά στους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες…

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

«Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις».. Ο έρωτας είναι ακαταμάχητος και μπορεί να σε πετύχει με το βέλος του εκεί που δεν το περιμένεις!

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να κλαίει βλέποντας μια ταινία από τον καναπέ του σπιτιού σου; Σίγουρα ναι... Και κάτω στο πάτωμα μαζεύονται πακέτα τα χαρτομάντιλα...

Πόσοι όμως έρωτες έχουν περάσει από την κινηματογραφική οθόνη και μας έχουν κάνει να δακρίσουμε και να τους θυμόμαστε για μια ζωή; Όχι απλά να τις θυμόμαστε, αλλά μας έχουν στιγματίσει… Έχουν περάσει ώρες, μέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια και ζούμε με τη σκέψη τους..

Αξιοζήλευτοι έρωτες που αν δεν τους ζούμε θέλουμε όσο τίποτα στον κόσμο να τους ζήσουμε.

Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους!!

Το star.gr θα σας ταξιδέψει σε μαγικές ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του κινηματογράφου και… του έρωτα!!

Όσα παίρνει ο άνεμος

OSA PAIRNEI O ANEMOS.jpg
Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Η καρδιά της Scarlett χτυπάει μονάχα για τον Ashley.. Εκείνος όμως δεν ανταπεξέρχεται. Παντρεύεται την Melanie κι εκείνη τον αδερφό της Melanie, Charles, για εκδίκηση... Ο Charles όμως θα χάσει τη ζωή του στον πόλεμο... Όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει top of the top των ταινιών!!

Casablanca

casablanca.jpg
Στη δίνη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η εξωτική Καζαμπλάνκα αποτελεί για πολλούς μια διέξοδο από τα δεινά της Ευρώπης και ένα εισιτήριο προς την ελεύθερη Αμερική.. O Ric θα συναντήσει μετά από καιρό τον έρωτα της ζωής του και θα θυσιάσει ό,τι έχει και δεν έχει για την Ilsa.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

ROMEO.jpg
Ένας έρωτας που πέρασε από σαράντα κύματα για να στεριώσει και τελικά στέριωσε σe...μια άλλη ζωή!

Πριν το ηλιοβασίλεμα

hliobvasil;ema.jpg
«Αν δεν έρθεις μαζί μου τώρα, μπορεί δέκα χρόνια μετά να αναρωτιόμαστε κι οι δύο μήπως τελικά χάσαμε τον έρωτα της ζωής μας» είπε ο Jesse στη Celine που την είχε μόλις γνωρίσει. Μπορεί ο έρωτας τους να ήταν κεραυνοβόλος, αλλά συναντήθηκαν 10 χρόνια μετά στο Παρίσι. Μια πραγματική αγάπη που σε εξιτάρει…

Ps I love you

PSI LOVE YOU.jpg
Μια ταινία βασισμένη στην αληθινή αγάπη... Η Hillary Swank σκέφτεται μονάχα όσα έζησε με τον Gerard Butler. Η ζωή της δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς το άλλο της μισό..

Valentine’s Day (σήμερα το βράδυ, στις 22:00 θα προβληθεί στο Star).

VALENTINES.jpg
Ιστορίες ανθρώπων, που θα γνωρίσουν, θα δημιουργήσουν, θα διατηρήσουν, θα γιορτάσουν τον έρωτα ή θα απογοητευθούν και θα τελειώσουν την ερωτική τους σχέση μέσα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Πόσα μπορεί να συμβούν μέσα σε αυτή την ήμερα…

Moulin Rouge

moulin rouge.jpg
Ένας ποιητής ερωτευέται κεραυνοβόλα μια ιερόδουλη και εκείνη ανταποδίδει...Η Nicole Kidman παθαίνει φιματίωση, αλλά ο έρωτας τους θα περάσει όλα τα εμπόδια.. Εκτός από ένα... Η στιγμή που θα την κρατήσει νεκρή στην αγκαλιά του είν��ι ό,τι πιο συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό υπάρχει..

Τιτανικός

titanic.jpg
«Jack..Jack a boat» αλλά είναι αργά... Ο Jack σώζει την Rose ,αλλά εκείνη δεν μπορεί να κάνει τίποτα στη μέση του πουθενά μες στα κρύα νερά και τον χάνει μια για πάντα...

Το ημερολόγιο

hmerologio.jpg
Δε μπορούν να σταματήσουν να φιλιούνται..Η βροχή τους έχει λούσει, αλλά εκείνοι κάνουν σταμάτητα έρωτα.. Μέχρι και στη σκηνή των βραβείων φιλήθηκαν παθιάρικα για αρκετή ώρα..

Αγάπα με αν τολμάς

jeux d enfants.jpg
Μια παιδική φιλία θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.. «Cap ou pas cap»;; Πόσο τολμούν οι ερωτευμένοι να θυσιαστούν για αυτή την αγάπη; Αν πραγματικά αγαπάς κάποιον είσαι μαζί του για όλη σου τη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα.


Χρόνια πολλά στους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top