Άνθρωποι της τηλεόρασης και του πολιτισμού μιλάνε για το βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη

«Άγγιγμα ψυχής» και «βιβλίο προσφοράς στο κοινό» το χαρακτήρισαν

​Άνθρωποι της τηλεόρασης και του πολιτισμού μίλησαν για το βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη, «Το τέρας κι εγώ».

Τι είπαν σπουδαία ονόματα του χώρου στην κάμερα του Star και στη «Μεσημεριανή Μελέτη»;

Γιάννης Σμαραγδής

«Εάν όλοι οι Έλληνες συμπεριφέρονταν όπως ο Σταμάτης Μαλέλης η Ελλάδα θα ήταν μια άλλη χώρα. Προτείνω στους Έλληνες να διαβάσουν αυτό το βιβλίο γιατί είναι ένα βιβλίο που προέβλεψε τον κίνδυνο της εθνικής κατάθλιψης».

Λιάνα Κανέλη

«Φίλοι μου που το έχουν διαβάσει μου είπαν ότι είναι ένα εξαιρετικά καλό βιβλίο γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να τσαλακώσουν την εικόνα τους βοηθάνε να βρεθούν λύσεις έξω από αυτές που υπαγορεύει το σύστημα».

Κάρ��λος Αλκαλάι

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να πάει καλά στην υγεία του γιατί η μεγάλη μάχη που έδωσε ήταν η πιο πρόσφατη όχι η παλιά, αλλά είναι λιοντάρι όπως λέει και αυτός» .

Λόλα Νταϊφά

«Αυτό το βιβλίο ήταν ανάγκη ψυχής και έκανε και θα κάνει καλό στους αναγνώστες αυτή την εποχή να το διαβάσουν. Εγώ όμως, εύχομαι και περιμένω να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του μακριά από κάθε τέρας και το επόμενο βιβλίο να είναι η πολιτική που είναι το στοιχειό του και το δυνατό του σημείο».

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Η γενναιότητα αυτού του ανθρώπου να γράψει για αυτό ήταν σημαντική και θα βοηθήσει όλους εμάς που είμαστε στις παρυφές αυτής της κατάστασης ώστε να μπορούμε να μιλάμε δημόσια».

Τατιάνα Στεφαν��δου

«Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Όσοι δουλεύομε στο Star ξέρουμε ότι ήταν τεράστια η απήχηση που είχε. Είναι ένα βιβλίο προσφοράς στο κοινό».

Ελένη Τσαγκά

«Είναι άγγιγμα ψυχής και θα γίνει best seller».

Μάγδα Τσέγκου

«Είναι σημαντικό στην εποχή του μνημονίου και των δυσκολιών να υπάρχουν βιβλία που τα αγκαλιάζει ο κόσμος. Αυτό αποτελεί στήριγμα ψυχής».

Δέσποινα Μαλέλη

«Το βιβλίο του μπαμπά μου έχει πάει ήδη καλά, αλλά εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα και κάνει πάντα επιτυχίες».

Ελεονώρα Μελέτη

«Να είναι καλά, γερός, δυνατός με έμπνευση, ηρεμία και γαλήνη που νομίζω την έχει βρει. Το έχω διαβάσει αποσπασματικά το βιβλίο και με παρότρυνε η μαμά μου που το διάβασε πρώτη. Μου είπε ότι έχω πολλά κοινά με τον Σταμάτη Μαλέλη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top