«Πυροβολεί» ενόψει τελικού ο Αγάθωνας την Ηλιάδη!

Ποιό από τα τέσσερα τραγούδια προηγείται σε polls και στοιχήματα;

«Πυροβολεί» ενόψει τελικού ο Αγάθωνας την Ηλιάδη!

Της κατινιάς τα σίδερα είναι για τους... ρεμπέτες! Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο Αγάθωνας δεν χάνει ευκαιρία να «πυροβολήσ��ι» την Αγγελική Ηλιάδη, κάτι που έκανε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star! Στο μεταξύ, οι τέσσερις υποψήφιοι προετοιμάζονται για τον ελληνικό τελικό, με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν.

Λίγες ώρες αφότου δήλωσε πως δεν θα στεναχωριόταν αν πάθαινε κάτι η Αγγελική Ηλιάδη, ο Αγάθωνας επανήλθε δριμύτερος: «δεν έχω καμία κόντρα! Ίσα ίσα, την εκτιμώ γιατί γνωρίζω και την γιαγιά της, μια σπουδαία τραγουδίστρια», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και κατέληξε: «δεν έχω κάτι με την κοπέλα. Απλά, το τραγούδι είναι τουρκοανατολίτικο».

Φαντάσου να την είχε και άχτι την Αγγελική ο Αγάθωνας δηλαδή...

Την ίδια ώρα, τα polls στο Ίντερνετ και τα στοιχήματα για το τραγούδι που θα πάρει το εισιτήριο για το Μάλμε την ερχόμενη Δευτέρα, δίνουν και παίρνουν.

Στην ψηφοφορία του star.gr (θα την βρείτε κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα), το «One Last Kiss» της Θωμαή Απέργη προηγείται με 40%, ενώ ακολουθούν τα «Alcohol Is Free» των Koza Mostra και Αγάθωνα με 35%, το «Angel» του Alex Leon και της Giorgina με 14% και το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» της Αγγελικής Ηλιάδη με 10%.

Στο poll του ελληνικού fan club της Eurovision, OGAE, πρώτο έρχεται το «Angel» με 34% και έπονται το «Alcohol Is Free» με 31%, το «One Last Kiss» με 28% και το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» με 7%.

Σε όσους τζογάρουν με το τραγούδι της Ελλάδας στην 58η Eurovision, πάντως, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας φαντάζουν φαβορί, καθώς έχουν την χαμηλότερη απόδοση στα στοιχήματα! Με βάση τις αποδόσεις, η Αγγελική Ηλιάδη θεωρείται αουτσάιντερ, ενώ Θωμαή Απέργη και Alex Leon βρίσκονται... στη μέση.

Τέλος, το video clip του «Alcohol Is Free» εξακολουθεί να προηγείται σε views στο YouTube, μετρώντας 788.109 προβολές. Στη δεύτερη θέση των προβολών βρίσκεται το «One Last Kiss» με 504.764, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» με 402.463 και την τελευταία το «Angel» με 332.289.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top