Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στενό πρόσωπο της παρουσιάστριας αποκαλύπτει πράγματα για το παρελθόν της

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

​Χθες το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκειμένου να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς αδένα.

Η επέμβαση διήρκησε τέσσερις ώρες και στο πλευρό του μοντέλου ήταν διαρκώς η μαμά του. Το απόγευμα η Κωνσταντίνα επέστρεψε στο δωμάτιο της και τώρα αναρρώνει.

Την ίδια ώρα ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την τηλεπερσόνα, η κυρία Κρίστυ Κρανά που της έμαθε τα πρώτα της βήματα στο modeling, μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη μαθήτρια της, Κωνσταντίνα.

«Έχει ωραίο πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξει λίγο τη διατροφή της. Υπάρχουν κορίτσια που άμα φάνε λίγο παχαίνουν» είπε η Κρίστυ αφήνοντας σπόντα για τη διατροφή της.

Για την τηλεόραση με την οποία αποφάσισε να ασχοληθεί είπε πως «είναι ένα αδυσώπητο μέσο και πρέπει να ξέρεις να το χειρίζεσαι. Είναι φυσικό να μιλάνε για την Κωνσταντίνα και εκείνη έχει αποφασίσει να λέει λίγα».

Τέλος, για τον χαρακτήρα της μαθήτριας της τόνισε ότι «δε με στεναχώρησε καθόλου η Κωνσταντίνα και με αναφέρει πολλές φορές στην εκπομπή της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top