Λίτσα Πατέρα: «Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία»

Τι προβλέπει η αστρολόγος για τη χώρα μας;

Λίτσα Πατέρα: «Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία»
​Μετά από διαδρομή μεγάλης τηλεοπτικής διάρκειας στην πρωινή ζώνη και μετά από ένα μικρό “διάλειμμα”, επέστρεψε ξανά στα «λημέρια» της. Η αστρολόγος του Ant1, Λίτσα Πατέρα, μιλά για τις παρουσιάστριες που πέρασαν από το πρωινό του σταθμού αλλά και τι προβλέπει για την κατάσταση στην Ελλάδα.
«Την περασμένη σεζόν δεν δέσαμε σαν ομάδα. Χωρίς να υπάρξουν εντά��εις, δεν υπήρχε χημεία. Στα χρόνια που θυμάμαι είτε με τη Ρούλα, είτε με την Ελένη, ήμασταν όλη η ομάδα πολύ δεμένη» και προσθέτει: «τα πρόσωπα με τα οποία δέθηκα ήταν η Ελένη και η Ρούλα. Η σχέση μας είναι οικογενειακή υπόθεση».
Σχετικά με τη Σταματίνα αναφέρει: «Μου αρέσει γιατί προσπαθεί για το καλύτερο χωρίς να είναι ψεύτικη ή απόμακρη».
Όσον αφορά στο τι προβλέπει για τη χώρα μας, η Λίτσα Πατέρα λέει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι το 2014 θα σκάσει ένας πόλεμος ή μεγάλες αναταράξεις και από κει και πέρα θα ακολουθήσουν ριζικές αλλαγές. Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία».
Μάλιστα, συμπληρώνει: «Η ευημερία στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα έρθει από τη γη και τη θάλασσα. Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου κι εμείς φυτεύουμε γαϊδουράγκαθα».
Τέλος, χαρακτηρίζει τη δουλειά της «ιερή» κι άμεσα συνδεδεμένη με το σύμπαν και το Θεό. «Ποτέ δε λέω τι θα γίνει στη ζωή ενός ανθρώπου, αλλά ποιά είναι η τάση του. Η ελευθέρα βούληση του καθενός είναι αυτή που μας οδηγεί στο πεπρωμένο μας» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top