Ο Άγιος Βαλεντίνος στο «ΦΜ Live»

Ποια γνωστή ηθοποιός είναι καλεσμένη της εκπομπής;

Ο Άγιος Βαλεντίνος στο «ΦΜ Live»

Την Πέμπτη 14/2 ο Φώτης και η Μαρία έχουν καλέσει τη νεαρή και όμορφη, ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού. Με την ευκαιρία της προβολής της σπονδυλωτής ταινίας «Love in the end» στην οποία πρωταγωνιστεί σε μία από τις ιστορίες.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, οι οποίες όμως στην κινηματογραφική τους μεταφορά αποκτούν happy end.

Το συγκρότημα Onirama ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Η αγάπη έρχεται στο τέλος». Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Κεχαγιά και το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη.

Το στούντιο θα γεμίσει σοκολάτες, προσφορά της εταιρείας, που είναι παραγωγός της ταινίας.

Η Κατερίνα Γερονικολού θα μιλήσει με τον Φώτη και τη Μαρία για: την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική τέχνη και να αφήσει στην κορνίζα το πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών
τις εμπειρίες και off camera περιστατικά, που συνέβησαν κατά το γύρισμα , τους τηλεοπτικούς της ρόλους στις σειρές «Λάκης, ο γλυκούλης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και «Βασιλιάδες» με τον Κώστα Κόκλα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη φετινή θεατρική της εμφάνιση στη μαύρη κωμωδία «Ο Κουλοχέρης του Σπόκεϊν».

Και βέβαια θα παίξει στα παιχνίδια της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top