Συνεχίζεται η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ

Τρίωρη στάση εργασίας στα ιδιωτικά ΜΜΕ τη Δευτέρα

Συνεχίζεται η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ

πρώτη ανάρτηση: 07-02-2013, 01:48

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα με επαναλαμβανόμενες 24ωρες κινητοποιήσεις. Ζητούν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου.

Η απεργία αφορά τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, τους Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», «ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», καθώς και τον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ».

Οι ενώσεις ζητούν τη διασφάλιση των ΣΣΕ στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠ��, ΓΓΕ-ΓΓΕ, δημοτικοί ραδιοσταθμοί και γραφεία Τύπου) και την παραμονή στην εργασία τους των συμβασιούχων στην ΕΡΤ, τον «Αθήνα 9,84» και οπουδήποτε αλλού στο δημόσιο τομέα.

Για τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου έχει κηρυχτεί τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα) με συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ στις 12 μ. και πορεία προς τη Βουλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top