Ποιο τραγούδι της Eurovision χαρακτήρισε ο Γ. Λιάγκας «άθλιο τουρκομπαρόκ»;

Το έθαψε το τραγούδι και δήλωσε ντροπιασμένος

Ποιο τραγούδι της Eurovision χαρακτήρισε ο Γ. Λιάγκας «άθλιο τουρκομπαρόκ»;
Για τη Eurovision άρχισαν να μιλούν στο Πρωινό mou και άναψαν τα αίματα επικίνδυνα. Διότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε να συγκρατηθεί και να μην πει την άποψή του για τα τραγούδια, αλλά τελικά δεν κρατήθηκε και έκανε ένα ξέσπασμα που δεν το έχετε ξαναδεί.

Έξαλλος σας λέω ο Γιώργος με το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη που όχι μόνο δεν του άρεσε, αλλά χρησιμοποίησε γι’ αυτό και άκρως σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ δεν συμφωνώ με την Αγγελική Ηλιάδη. Το τραγούδι αυτό δεν αντιπροσωπεύει ούτε την χώρα, ούτε τον Έλληνα. Εμένα το τραγούδι αυτό δεν με αντιπροσωπεύει. Το θεωρώ ένα γυφτό τουρκομπαρόκ άθλιο. Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό. Είναι τουρκομπαρόκ άθλιο, ντροπιαστικό, εξευτελιστικό», είπε ο παρουσιαστής και δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς!!!!

Το τραγούδι του Αγάθωνα του άρεσε του ανθρώπου που έχει έντονο ελληνικό στοιχείο και ένα βαλκανικό ήχο που είναι κάτι διαφορετικό.

«Σαφώς με τεράστια διαφορά θα βγει πρώτο το τραγούδι του Αγάθωνα, όχι ότι με τρελαίνει εμένα, αλλά σαφώς υπερτερεί των άλλων. Βάζω στοίχημα ότι θέλετε. Το κομμάτι του Αγάθωνα είναι ελληνικό, ρεμπέτικο και έχει και βαλκανικό ήχο γιατί τα παιδιά είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχουν αυτά τα ακούσματα. Είναι ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι που αν πάει στην Eurovision θα είναι και στη δεκάδα», είπε και συνέχισε να στολίζει το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Είναι trash το τραγούδι. Αν θες να πας με κάτι έθν��κ πας με μπουζούκι, με συρτάκι, με ρεμπέτικο, δεν πας με τσιφτετέλι. Γιατί το τσιφτετέλι στο άκουσμα του Ευρωπαίου είναι τούρκικο, δεν είναι ελληνικό. Ελληνικό είναι το μπουζούκι, το μπαγλαμαδάκι, το τσιφτετέλι είναι πιο Ανατολή από εμάς, είναι τούρκικο», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top