Έκλεισε: Βανδή – Καπουτζίδης οικοδεσπότες της Eurovision!

Μάθε τις εκπλήξεις του ελληνικού τελικού – αύριο αποκαλύπτονται τα τραγούδια

Έκλεισε: Βανδή – Καπουτζίδης οικοδεσπότες της Eurovision!

Ο κύβος ερίφθη και οι σχετικές φήμες, για τις οποίες έχει ήδη γράψει το star.gr, επιβεβαιώθηκαν: η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, στις 18 του μήνα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αναλάβει για πρώτη φορά χρέη παρουσιάστριας, ενώ η παρουσία της ικανοποιεί την επιθυμία πολλών θαυμαστών της να την δουν στην Eurovision, ακόμα κι αν δεν θα είναι στη θέση του εκπροσώπου μας.

Δίπλα της θα έχει τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος παρουσίασε τον ελληνικό τελικό του 2006, μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις και τα ευρηματικά σκετσάκια τους.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στη σκηνή του ελληνικού τελικού θα δούμε πέντε νικητές της Eurovision, τους Έλενα Παπαρίζου, Alexander Rybak, Ruslana, Marija Serifovic και Dima Bilan, σε εμφανίσεις - έκπληξη με τους Κώστα Μαρτάκη, Ελένη Φουρέιρα, Vegas, Demy, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου!

Στο μεταξύ, η αγωνία θα αρχίσει από αύριο να παίρνει τέλος, καθώς θα αποκαλυφθούν τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε: σχετική συνέντευξη Τύπου θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι, οπότε θα δούμε και τα video clips που ετοίμασαν οι υποψήφιοι!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top