Ε. Μενεγάκη: «Από παιδί φοβόμουν ότι θα χάσω τη μαμά μου»

Η εξομολόγηση της Ελένης για το μεγαλύτερο φόβο της

Ε. Μενεγάκη: «Από παιδί φοβόμουν ότι θα χάσω τη μαμά μου»
Μία ακόμα άγνωστη πτυχή του εαυτού της ξεδίπλωσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, συνομιλώντας με μία ψυχολόγο για τους φόβους των παιδιών και των μαμάδων τους.

Η Ελένη λοιπόν αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της όταν ήταν παιδί, ήταν μήπως χάσει τη μητέρα της, αφού ο πατέρας της είχε πεθάνει.

«Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και πάντα καταλήγω ότι δε θα ήθελα τα παιδιά μου να ξέρουν τις αδυναμίες μου ή τις φοβίες μου ή τις στεναχώριες μου γιατί τα παιδιά θέλω να μεγαλώνουν και να είναι ανάλαφρο το μυαλό τους», είπε η Ελένη και εξομολογήθηκε τη δική της προσωπική εμπειρία που όπως είπε δεν της βγήκε σε καλό.

«Δε θα ήθελα να φορτώσω στα μικρά παιδάκια βάρος. Ίσως γιατί εγώ επειδή είχα χάσει τον πατέρα μου, σε όλη την παιδική μου ηλικία φοβόμουν μήπως πατήσει τη μαμά μου αυτοκίνητο, μήπως την πατήσει τρένο, μήπως λιποθυμήσει και δεν την βρει κανείς. Φοβόμουν γενικά μήπως πάθει κάτι η μαμά μου και τη χάσω», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας:

«Αυτό το πράγμα δεν μου βγήκε καθόλου σε καλό. Όσο ήμουν παιδί κουβαλούσα μια μόνιμη αγωνία για τη μαμά μου. Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να κουβαλάνε τις αγωνίες των παιδιών τους. Οι γονείς πρέπει να έχουν τις αγωνίες για τα παιδιά και να τις λύνουν κιόλας».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top