«Μαύρο» και σήμερα στην ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης

«Μαύρο» και σήμερα στην ΕΡΤ

Νέα 24ωρη απεργία, έως τις 06:00 της Τετάρτης, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι έριξαν «μαύρο» και τη Δευτέρα!

Η απεργία αφορά τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τους ΟΤΑ, την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το κανάλι της Βουλής και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Αθήνα 9,84», «Κανάλι 1 90,4» και «Επικοινωνία fm».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μαζί με όλους τους δημοσιογράφους συνεχίζουν τον αγώνα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με κλιμακούμενες κινητοποιήσεις σε όλα τα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, οι οποίες θα έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα, θα καθορίζεται από το Δ.Σ. σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο κάθε Μέσου και θα ανακοινώνεται προοδευτικά», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και καταλήγει: «απαιτούμε τη διατήρηση των ΣΣΕ στα δημόσια ΜΜΕ. Δεν θα επιτρέψουμε νέες απολύσεις συμβασιούχων συναδέλφων στην ΕΡΤ, τον “Αθήνα 9,84” και οπουδήποτε αλλού στο δημόσιο τομέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top