Αποκλειστικό: Λιάγκας- Αρναούτογλου μαζί σε εκπομπή έκπληξη;

Θα κάνει η Φαίη Σκορδά μόνη πρωινή εκπομπή;

Αποκλειστικό: Λιάγκας- Αρναούτογλου μαζί σε εκπομπή έκπληξη;

​Σε συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στο Star μίλησε για την φίλη και αντίπαλο της, Σταματίνα Τσιμτσιλή, το «πρωινό mou και το δοκιμαστικό που έκαναν Λιάγκας - Αρναούτογλου.

«Έγινε ένα δοκιμαστικό. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για ποιον λόγο έγινε και αν θα δούμε κάτι καινούργιο το βράδυ… Τηλεοπτικά είναι μια δυνατή εικόνα γιατί και οι δυο είναι δυνατές προσωπικότητες» είπε η παρουσιάστρια.

Η Φαίη μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης απέναντι από τη φίλη και αντίπαλο της, Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως «η Σταματίνα έχει άλλα στον νου της πολύ πιο σημαντικά τώρα».

Όσο για τον αν θα βαφτίσει το παιδάκι της Σταματίνας, ακόμα δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο, λέει η ίδια.

Θα δούμε τη Σκορδά του χρόνου μόνη της στο τιμόνι του πρωινού; «Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου.. Θα ήταν καλύτερο να «χωρίσουμε» κάποια στιγμή με τον Γιώργο για να κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Δεν ξεκινήσαμε μαζί σαν δίδυμο» υποστηρίζει.

Για τις φήμες που θέλουν τον Λιάγκα να παρουσιάζει βραδινό show λέει πως «ο Γιώργος μπορεί να τα καταφέρει καλά σε βραδινό. Είναι καλός στις συνεντεύξεις και τις εξετάσεις του στην prime time τις έχει δώσει με το παιχνίδι με τις ξανθιές στο Mega που έκανε πολύ καλά νούμερα».

Τέλος, με χαμόγελο δηλώνει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αποκτήσει και δεύτερο παιδάκι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top