Σήριαλ θα γίνουν οι περιπέτειες του Γιώργου Τσούκαλη

CSI made in Greece… by Μανούσος Μανουσάκης

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας ιδιωτικός αστυνομικός και ένας σκηνοθέτης, στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος Τσούκαλης και ο Μανούσος Μανουσάκης;

Αυτό που τους ενώνει είναι ένα βιβλίο του πρώτου, που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη!!!

«Τα καλύτερα σημεία είναι αυτά που γράφονται από την ίδια τη ζωή» λέει ο πιο γνωστός Έλληνας ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Λαθρέμποροι ιστορίας Επιστροφή 20 θησαυρών» από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης.

Ο τρόπος αφήγησης του κύριου Τσούκαλη έκαναν τον Μανούσο Μανουσάκη να μεταφέρει το βιβλίο στην μικρή οθόνη.

Ήδη το κείμενο του βιβλίου μετατρέπεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αποκαλύψεις ενός ντετέκτιβ γίνονται τηλεοπτική σειρά» εξηγεί ο Μανουσάκης και συμπληρώνει ��Πόσες φορές δεν διαβάζουμε στους τίτλους τέλους μιας σειράς ή μιας ταινίας ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία; Οι ιστορίες του Γιώργου Τσούκαλη με ιντρίγκαραν γιατί παρουσιάζουν την παραβατικότητα και το έγκλημα σε όλες τους τις εκφάνσεις. Εξίσου εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που ο συγκεκριμένος ερευνητής προσεγγίζει το κακ��ύργημα λύνοντας επιτυχώς το γρίφο του μυστηρίου με απλή λογική. Πρόκειται για μια σειρά με έντονα ελληνικά στοιχεία που σε κάποιες περιπτώσεις θα θυμίζει το δημοφιλές αμερικάνικο CSI».

Τέλος άγνωστο είναι ακόμα ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια του σήριαλ, το ρόλο του ντετέκτιβ όμως θα ενσαρκώσει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top