Η Νάντια Μπουλέ μόνο με… τα εσώρουχα!

«Το "για πάντα" εμένα στις σχέσεις δεν μου λέει πολλά»

Η Νάντια Μπουλέ μόνο με… τα εσώρουχα!
Η Νάντια Μπουλέ είπε να πετάξει τη μάσκα του καλού κοριτσιού με τα γαλλικά και το πιάνο και να μας δείξει τη σέξι πλευρά της... Φόρεσε τα εσώρουχά της και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό.

«Όσο μεγαλώνω νιώθω περισσότερο σέξι. Σέξι για μένα σημαίνει αυτοπεποίθηση. Νιώθω πιο έντονη τη θηλυκότητά μου όταν ετοιμάζομαι για να βγω και φροντίζω τον εαυτό μου. Επίσης, στις προσωπικές μου σχέσεις νιώθω πιο θηλυκό. Δεν το κουβαλώ, όμως, στην καθημερινότητά μου.» είπε


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται έτσι και η Νάντια Μπουλέ δεν έκρυβε τον έρωτά της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου... Μέχρι που χώρισαν και ο χωρισμός τους έγινε κι αυτός πρωτοσέλιδο...

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια πέρασα δύσκολα. Ειδικά στο κομμάτι του σχολιασμού της προσωπικής μου ζωής, το οποίο έτεινε να δημιουργήσει μια εικόνα πολύ συμπαγή για μένα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το να ακούς ότι είσαι το κορίτσι του τάδε ή να θεωρούν πως είσαι ακόμη μία ξανθιά στην τηλεόραση που δεν έχει να πει τίποτε, επιτρέποντας σε όλα αυτά να μπουν μέσα σου, θα επηρεάσουν την απόδοσή σου.»


Σήμερα η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ δηλώνει μόνη γυναίκα που ψάχνει...

«Μεγάλωσα σε οικο��ένεια χωρισμένων γονιών και νιώθω πλέον πιο κυνική στο θέμα των σχέσεων. Δεν είναι πολύ εύκολο, δεδομένων των συνθηκών, να πιστεύεις σε μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα. Το "για πάντα" εμένα δεν μου λέει πολλά. Θα το ήθελα, αλλά δεν μου φαίνεται εφικτό.» Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top